Robotic Process Automation
OM OSS
JOBB

Spår RPA

Kickstarta din karriär inom RPA.

careerbooster2019_200.pngRobotic Process Automation är stekhett! RPA är den teknik som gör det möjligt för någon att konfigurera en dators programvara, eller en "robot" för att emulera och integrera åtgärderna för en mänsklig interaktion inom digitala system för att utföra en affärsprocess. RPA-robotar använder användargränssnittet för att fånga data och manipulera applikationer precis som människor gör. De tolkar, utlöser svar och kommunicerar med andra system för att kunna utföra en mängd olika upprepade uppgifter. Bara väsentligt bättre: en RPA-mjukvarobutik sover aldrig, gör noll fel och kan spara pengar.

Efterfrågan av RPA (Robotic Process Automation) är mycket stor på marknaden så att investera i din karriär på detta område är smart. Att jobba med RPA på Sogeti innebär att du är en del av ett stort företag med 1 150 konsulter på 21 lokala kontor, ett företag som har närvaro i 13 länder. Sogeti ingår också i den gigantiska Capgemini-koncernen. Sammantaget innebär att det finns möjlighet till spännande uppdrag lokalt, över hela landet och globalt.

RPA-spåret – en översikt

Det här ingår:

 • Introduktion till Sogeti och konsultrollen
 • Senaste trenderna inom RPA
 • Så ser vi över kundens processer
 • Moderna RPA-verktyg
 • Så utvecklar du i RPA*
 • Certifieringsrace
 • Praktiska övningar

Dags för uppdrag hos kund!

*UiPath and Workflows, File and Data Manipulation, Recording, Advanced UI Manipulation, Consolidation, Message, Event Automation and Application Integration, Error & Case Management and Orchestrator, Server, Version Control and Best Practice.

11 veckor för att boosta din karriär

RPA-spåret inom Sogeti Careerbooster pågår. Delar av utbildningen äger rum i Stockholm, övrig tid på din ort. 

Under pågående program finns det inte möjlighet att anmäla sig.

På 5 orter

Spåret RPA finns för närvarande på 5 av våra 21 orter runt om i landet.

Borlänge       Luleå          Stockholm   
Umeå             Örebro

Din bakgrund

Som utvald deltagare får du fast anställning hos oss, på den av de 5 orter du sökt dig till.

Du har antingen nyligen avslutat dina studier eller har arbetat något år i branschen. Du har universitets-/högskoleutbildning inom IT, och erfarenhet inom något programmeringsspråk. Exempelvis C# eller Java eller kunskap inom .Net. Du är driven och villig att lära.

 

todo todo
KONTAKT
 • Anand Mehta
  Anand Mehta
  National Automation Lead
  +46 76 134 6304
 • Aron Östergård
  Aron Östergård
  Rekryteringsansvarig nationellt
  073-024 58 28