analytics_cognitive

Jobba inom Analytics & Cognitive

Världen förändras och vi behöver ta kontroll över det viktigaste vi har i det nya samhället – vår information. Information är den nya valutan, och på Sogeti konverterar vi den till värde!

Digital Transformation och AI är temat för den framtida IT-drivna affärsutvecklingen som sker i våra verksamheter. På Sogeti har vi samlat de funktionsområden som stöder denna transformation mot det digitala interoperabila landskapet under ett paraply; Analytics & Cognitive.  

Lösningarna, kompetensen och tekniken bygger på informationsdriven utveckling och samlas under begrepp som Masterdata, Integration, Business Intelligence, Analytics och Artificial Intelligence. På Sogeti finns det möjlighet att arbeta med olika branscher, tekniska lösningar och modeller, både lokalt och tillsammans med dina 200 000 kollegor globalt. Som ett mångkulturellt och jämställt bolag drivs vi av innovation och entreprenörskap, du sätter själv begränsningarna och i Sverige arbetar vi med kundernas mest spännande projekt. 

Inom hela området omvandlar våra anställda Information till värde genom tätt samarbete med våra kunder och oavsett om du älskar Data Lakes, Data WarehouseQlikView eller Power BI eller älskar att slänga dig med ord som interoperabitet på fritiden så finns utvecklingsmöjligheterna hos oss.  

Vi förändrar världen genom IT. Det gör vi genom att hjälpa våra kunder att skapa nytta, värde och insikt och genom det ligga steget före i den digitala transformationen. 

Det gör att vi sogetiare drivs av en passion/expert att ständigt utvecklas och inspireras vidare. Det gör vi inte bara genom våra spännande uppdrag, utan även genom lokala, nationella och globala kompetensområden där vi tillsammans med andra sogetiare diskuterar allt från traditionell Information Management till framtidens Cognitive, AI och Data Science. I våra kompetensområden träffas vi aktivt, både lokalt men även nationellt och utbyter det senaste inom området. Hos oss finns alla möjligheter att utvecklas. 

Världen förändras nu. Sogeti levererar redan idag samhällsföränderliga lösningar. Kom till oss och skapa den värld vi vill ha imorgon.

 

Joakim Wahlqvist, nationellt ansvarig för satsningsområde Analytics & Cognitive, delar med sig av varför detta område är hett, framtidsinriktat och extremt kul att arbeta inom 

Aktuella jobberbjudanden 

 

 
 
 

 Lär känna några av våra experter

Hampus Olsson
Integrationsexpert, Umeå

"Kontoret har en avslappnad ”hemma”-känsla där man vågar vara sig själv."
Mer om HampusSarah Rhén


Sarah Rhén
 
BI-expert och Delivery Manager, Umeå

"En vanlig dag består av mycket detektivarbete, många samtal och glada skratt."
Mer om SarahKristin Eriksson
Business Intelligence-arkitekt/utvecklare, Nyköping

“Ge mig en databas och jag är lycklig”
Mer om Kristin
Therese Johannson

Expert inom verksamhetsarkitektur, Information Management, MDM, projektledning, Västerås

”Jag brinner för att vi ska bli fler kvinnliga arkitekter”
Mer om Therese

 

 

todo todo
KONTAKTPERSON
 • Aron Östergård
  Aron Östergård
  Rekryteringsansvarig nationellt
  073-024 58 28
 • Joakim Wahlqvist
  Joakim Wahlqvist
  National Analytics & Cognitive Lead
  +46 703 451 801