Jobba med Cloud
JOBB
CLOUD

Jobba med Cloud

Cloud är det bästa vi vet! Sogeti är en världsledande helhetsleverantör av Cloud-lösningar. Våra kunder vänder sig till oss när de behöver en långsiktig tjänstepartner, och när de söker expertkunskap som kan leda dem framåt. Cloud är allt mer centralt hos våra kunder och vi satsar starkt för att möta våra kunders behov. Ta klivet uppåt på din Cloud-karriär och ta plats på Sogeti.

Vi har Cloud-kompetens över hela landet och idag arbetar cirka 200 sogetiare med teknologier som Microsoft Azure, Amazon Web Services, Google Cloud Platform och IBM Cloud. Globalt finns förstås många fler Cloud-experter att lära av och samarbeta med.

Inom området har vi partnerskap på global nivå med Microsoft, Amazon och IBM. Våra samarbeten ger oss möjlighet att ta del av de senaste nyheterna, unika utbildningar, och ny funktionalitet.

Vi har spännande och utmanande uppdrag inom olika branscher med företag som är villiga att satsa och vara en del av den digitala förändringsresan. Hos oss får våra anställda utvecklas och arbeta med senaste teknologin inom DevOps och Cloud, oavsett leverantör.

Som konsult med inriktingen Cloud använder du Sogetis och hela Capgeminigruppens strukturkapital genom våra globala och nationella nätverk. Vårt kompetensområde inom Cloud tillåter dig att växa och ta plats, ta del av spännande dragningar från våra egna experter worldwide och våra partners.

Aktuella jobbannonser

 

KONTAKT
 • Hasse Karlberg
  Hasse Karlberg
  Rekryteringsansvarig, Sogeti Sverige
  070-536 72 27
 • mahesh koli
  Mahesh Koli
  National Cloud Lead, Sogeti Sweden
  072-226 84 16
11 snabba fakta om Sogeti
lifeatsogeti på Instagram