Jobba med test
JOBB
DIGITAL ASSURANCE & TESTING

Jobba med test

Vi på Sogeti är världsledande inom innovativ, affärsdriven kvalitetssäkring och testtjänster i digitaliseringseran. Som en oberoende och objektiv testspecialist vänder sig våra kunder oftast till oss när de behöver en långsiktig strategisk testlösning, men också när de helt enkelt söker experter inom test till sina projekt och vi söker kontinuerligt kompetenta och drivna medarbetare.

Att vi är störst inom test ger oss inte bara möjligheten att erbjuda mängder av spännande och utmanande uppdrag hos kunder inom alla olika branscher. Med vår styrka får du ett kompetensutbyte med några av Sveriges främsta testare/kvalitetssäkrare inom olika områden som dagligen tar del av vårt enorma E-universitet, certifierar sig och har kul på jobbet.

Lediga jobb inom test

 

 

Möt några av våra test-experter


Anders NordénAnders Nordén
Testledare, Sundsvall
"På morgonen vet man sällan hur dagen ser ut men det brukar bli kul."
Mer om AndersKristina BergqvistKristina Bergqvist
Testare/Testledare, Malmö
"Sogeti är uttalat familjevänliga, vilket underlättar
vardagen."
Mer om KristinaFredrik SchejaFredrik Scheja

Erfaren Testarkitekt, Malmö
"Omväxlingen är stor och uppdragen olika, men alla ger någon erfarenhet värd att ta med sig hem." 
Mer om Fredrik

 

 

Samtal på Sogeti:
Om test och mjukvarutestning

Här får vi veta mer om vår testexpert Fredrik Schejas syn på test och hur test kan stötta utvecklingsprocessen med beslutsstöd. Vi pratar om en testarkitekts vardag och om hur den agila transformationen går sakta men säkert framåt inom testcommunityn. Vi behandlar även om hur Sogeti  jobbar för att möta allas unika inlärningsbehov inom vårt nationella kompetensområde för test på Sogeti som drivs av Eva Holmquist och som Fredrik helhjärtat stöttar. 

 

Att jobba med test 

Gurprit Kaur på Stockholmskontoret delade nyligen med sig av varför hon jobbar med test och i IT-branschen på ett event på yrkeshögskolan Newton. Här kan du se 5 minuter av hennes dragning för eleverna.

Våra lösningar

KONTAKT
  • Aron Östergård
    Aron Östergård
    Rekryteringsansvarig nationellt
    073-024 58 28