10 snabba fakta

Exjobb och praktik

På Sogeti arbetar du tillsammans med 1150 härliga Sogetiare över hela landet, och totalt är vi 26 000 i 15 länder runt om i världen. Om du är intresserad av att rivstarta din karriär är Sogeti den rätta arbetsgivaren för dig.

Fasttracker

Har du ett helt år kvar av studierna? Gör det till ditt bästa år någonsin!

Sogeti erbjuder dig, som utvald student, att under ditt sista studieår få en inblick i arbetslivet som IT-konsult, utvecklas vidare mot din blivande yrkesroll samt en möjlighet att få utbildas av, och skapa en karriär hos Sogeti som framtida arbetsgivare.

Som Fasttracker kommer du att få ett brett nätverk i företaget, stöd och hjälp i studierna, bli inbjuden till exklusiva event och föreläsningar, och har till och med möjlighet att få skriva på anställningspapper redan innan utbildningen är slut, för att på så sätt slippa en enda dags glapp mellan universitet eller högskola och din kommande karriär! Sogeti Fasttracker-programmet finns för närvarande tillgängligt på följande orter:

Borlänge
Borås
Göteborg
Jönköping
Linköping/Norrköping
Luleå
Karlstad
Sundsvall
Stockholm

För mer information om Fasttracker, klicka här.

Exjobb

Är det dags att börja tänka på ditt exjobb eller C-uppsats? Hos Sogeti får du en handledare som stöttar dig under ditt arbete, samtidigt som du får en fantastisk inblick i allt du kan göra hos oss. Nedan kan du se vilka kontor som tar emot exjobbare! Klicka dig vidare till kontorets sida för att kontakta dem.

Borlänge
Göteborg
Jönköping
Karlstad
Nyköping
Stockholm
Sundsvall

Praktik

Komplettera din teoretiska kunskap med praktisk erfarenhet! Rivstarta din karriär genom att praktisera på Sogeti.

Vi har kontor över hela landet, så chansen är stor att vi finns även på din ort. Här nedan kan du se vilka kontor som snart erbjuder praktik, och även ansöka om en praktikplats på de orter som passar dig bäst. Tydliggör vilken tidsperiod du önskar praktisera hos oss, och vad du skulle vilja göra, för att vara säker att du hamnar rätt!


Borlänge
Karlstad
Nyköping
Stockholm
Göteborg
Jönköping

Kul test för blivande IT-ess
Senaste IT-trenderna
todo todo
KONTAKTPERSON
  • Aron Östergård
    Aron Östergård
    Rekryteringsansvarig nationellt
    073-024 58 28
Sogeti som arbetsgivare
Karriärvägar
Härliga medarbetare