Medarbetare

Marsel Mutlak

MarselBerätta lite om din bakgrund:
Jag började lära mig programmering i skolåldern, mitt första program skrevs med C#, och det var “Hello world”. Jag insåg då att bli programmerare är mitt öde. Sedan gick jag på universitetet och utbildade mig under 5 år vid Computer Systems Engineering-fakulteten i Syrien. Där lärde jag mig några programspråk såsom Assembly, C++, Java, HTML, C# och .Net, såväl som grundläggande kunskap i databasstrukturer och krypteringssystem. 

Efter examen flyttade jag till Sverige och blev intresserad av Xamarin. Jag har gjort praktik i Östersund som Xamarin-utvecklare, och fick sedan ett jobb på Sogeti i Borlänge.

Min karriär på Sogeti:
Jag började på Sogeti i april 2016, med apputveckling för Windows, Android och iOS med Xamarin.

Sogeti hjälper mig med min karriär och professionella utveckling, om man inte räknar ett antal projekt som jag arbetar på. De har även givit mig möjlighet att delta i kurser som "Xamarin University" för att lära mig något nytt och förbättra min kunskap.

Vad brinner du mest för inom ditt expertområde?
Utveckling av appar för Windows, iOS och Android i .NET med Xamarin.

Hur kan en vanlig dag på jobbet se ut?
Min arbetsdag brukar börja med en god kopp kaffe i min bekväma arbetsplats med mycket trevliga kollegor, som alltid kan hjälpa och stödja i de komplexa uppgifterna. Varje dag är annorlunda den andra, och det finns alltid något nytt med många behagliga känslor och upplevelser. 

Varför valde du att börja jobba på Sogeti?
Sogeti är ett av de största företagen i Sverige inom IT. Sogeti ger en möjligheter att utvecklas, dela och skaffa nya kunskaper och karriärtillväxt.

Berätta något som vi inte redan vet om dig?
Jag engagerar mig med fotografering och försöker att spendera en del av min lediga tid åt att lära mig konsten att fotografera, eller att leta efter nya intressanta motiv.

todo todo
KONTAKTPERSON
  • Aron Östergård
    Aron Östergård
    Rekryteringsansvarig nationellt
    073-024 58 28

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

FAKTARUTA

Namn: Marsel Mutlak

Titel: Utvecklare

Född: 1988

Bor: Borlänge

Familj: Fru och en katt

Fritidsintressen: Dataspel, träning och spela gitarr