Fasttracker
ERBJUDANDE
JOBB

Sogeti Fasttracker - din highway in i IT-branschen

Har du en termin kvar i skolan? Gör det till din bästa någonsin!

Har du ett brinnande intresse för IT, digitalisering och innovation som gör att du är en av våra blivande stjärnor? Oavsett betyg, ursprung, kön, operativsystem eller favorit-app söker vi dig och vill hjälpa dig att omsätta det du lärt dig i teorin i praktik. Vi vill ge dig en chans i arbetslivet. Men först lite om oss.

Vi är Sogeti (googla för uttal), ett av världens största IT-företag som gärna skryter om vår lokala grund. Vi finns på 21 (!) orter i Sverige och har en lokal stolthet. Vi kan det mesta inom IT men vill mer, därför är du intressant - vår framtid - låt oss utveckla varandra vidare! 

Bli en Sogeti Fasttracker

fasttracker2019_200.png

Vi introducerar nu tredje omgången av vårt studentambassadörsprogram, Sogeti Fasttracker, där vi erbjuder dig som utvald student, att under din sista termin få en inblick i arbetslivet som IT-konsult, utvecklas vidare mot din blivande yrkesroll samt en möjlighet att få utbildas av, och skapa en karriär hos Sogeti som framtida arbetsgivare.

Hos oss kommer du att få ett brett nätverk i företaget, bli inbjuden till exklusiva event och föreläsningar, och har eventuellt möjlighet att få skriva på anställningspapper redan innan utbildningen är slut, för att på så sätt slippa en enda dags glapp mellan universitet eller högskola och din kommande karriär.

Tillsammans med andra utvalda studenter runt om i Sverige kommer du att få en möjlighet till utveckling i ett stort globalt bolag där utveckling blandas med skratt, intressanta träffar, föreläsningar, och certifieringsplugg. Detta kombineras med fascinerande diskussioner om digitalisering, AI, IoT, innovation och test. Vi kommer att lära dig allt vi kan, även om du inte blir serverad något på silverfat. Snabbt kommer du förstå att det du lärt dig i din utbildning är nyttigt, men att det finns mycket mer än så.


Intervju med Fasttrackers Melina och Emma

Vi erbjuder:

 • En möjlighet till framtida anställning på Sogeti

 • En unik chans att utvecklas vidare i ett stort globalt bolag tillsammans med andra utvalda studenter där vidareutveckling blandas med praktik, certifieringar, intressanta föreläsningar och träffar

 • Sogeti-konsult som stöttar, vägleder och möjliggör att du kommer få omsätta teori i praktik

 • Tillgång till våra kontor samt en möjlighet att bygga ett nätverk med kollegor, kunder och andra studenter

 • Deltagande på Sogetis events, mässor och andra happenings

 • Tillgång till Sogeti ”University” och dess online-utbildningar

 • Timlön

Våra förväntningar på dig

Vi vill att du med ett stort engagemang visar vad du går för, tar plats i vår organisation, mot våra kunder, på universitetet eller högskolan och visar att du vill bli en nyckelperson i vårt företag.
Vi förväntar oss ett bra ansvarstagande för egen yrkesrelaterad- och konsultmässig utveckling.

Du ställer med glädje upp på våra arrangemang, studentevents och mässor. På sikt ser vi gärna att du driver detta arbete och även kommer med nya idéer på hur vi kan utveckla vårt samarbete med universitetsvärlden. Det kan hända att du vill arrangera något själv? Kanske vill du hålla ett föredrag inför studenter om vad du lärt dig?

Vi hoppas även att du tar del av vår kompetens, vårt nätverk och skapar ditt eget nätverk i Sogeti, med andra Fasttrackers runt om i landet.

Så ansöker du om att bli en Fasttracker

Vi väljer varje termin ut ett fåtal studenter på lärosäten i närheten av våra orter som blir våra Sogeti Fasttrackers. Ansök om att bli en av dem. Våra Fasttrackers är i full gång och vi söker kontinuerligt nya Fasttrackers över hela landet. 

Fasttracker 2019 är igång. Nästa #Fasttracker-period påbörjas i januari 2020.

2020 söker vi Sogeti Fasttrackers på följande orter: 

 • Linköping/Norrköping
 • Umeå
 • Uppsala
 • Västerås

Här kan du göra en spontanansökan under perioden då Fasttracker är igång redan per period:
Spontanansökan

Kul test för blivande IT-ess
Senaste IT-trenderna
todo todo
KONTAKTPERSON
 • Frida Pilcrantz
  Frida Pilcrantz
  Nationell rekryterare/ Sogeti Fasttracker-ansvarig
  070-860 86 21
Sogeti som arbetsgivare
Karriärvägar
Exjobb och praktik
Härliga medarbetare