Fasttracker
ERBJUDANDE
JOBB

Sogeti Fasttracker - din highway in i IT-branschen

Är du student och vår nästa stjärna? Har du ett brinnande intresse för IT, digitalisering och innovation som gör att du är en av våra blivande stjärnor? Oavsett betyg, favoritspagetti, ursprung, kön, operativsystem eller favorit-app söker vi dig och vill hjälpa dig att omsätta det du lärt dig i teorin i praktik. Vi vill ge dig en chans i arbetslivet.

Vi introducerar nu den andra omgången av vårt studentambassadörsprogram, Sogeti Fasttracker, där vi erbjuder dig som utvald student, att under ditt sista studieår få en inblick i arbetslivet som IT-konsult, utvecklas vidare mot din blivande yrkesroll samt en möjlighet att få utbildas av, och skapa en karriär hos Sogeti som framtida arbetsgivare.

Hos oss kommer du att få ett brett nätverk i företaget, bli inbjuden till exklusiva event och föreläsningar, och har eventuellt möjlighet att få skriva på anställningspapper redan innan utbildningen är slut, för att på så sätt slippa en enda dags glapp mellan universitet eller högskola och din kommande karriär.

Tillsammans med andra utvalda studenter runt om i Sverige kommer du att få en möjlighet till utveckling i ett stort globalt bolag där utbildning blandas med skratt, exjobb med intressanta föreläsningar, och certifieringsplugg kombineras med fascinerande diskussioner om digitalisering, VR, IoT, innovation och test. Vi kommer att lära dig allt vi kan, även om du inte blir serverad något på silverfat. Snabbt kommer du förstå att det du lärt dig i din utbildning är nyttigt, men att det finns mycket mer än så.

Vårt erbjudande

 • Ett mentorskap från Sogeti och möjlighet att omsätta teoretisk kunskap i praktiken
 • En unik möjlighet att utvecklas vidare i ett stort globalt bolag tillsammans med andra utvalda studenter där vidareutveckling varieras med exjobb och intressanta föreläsningar
 • Tillgång till vårt lokala kontor samt en möjlighet att bygga ett nätverk med kollegor och andra studenter
 • Möjlighet till certifieringar, Sogetikläder och tillgång till dator
 • Deltagande på Sogetis happenings
 • En möjlighet till en framtida anställning som konsult på Sogeti samt en chans till ett spännande exjobb och praktik
 • Tillgång till Sogeti ”University” och dess online-utbildningar
 • Ett gemensamt tillfälle arrangeras i Stockholm för en kortare introduktionskurs med övriga utvalda studenter. Under kursen ges möjlighet att knyta kontakt med kollegor över hela landet. 

Våra förväntningar på dig

Vi vill att du med ett stort engagemang visar vad du går för, tar plats i vår organisation, mot våra kunder, på universitetet eller högskolan och visar att du vill bli en nyckelperson i vårt företag. Du ställer med glädje upp på våra arrangemang, studentevents och bidrar aktivt med hjälp i vårt arbete mot studenter. På sikt ser vi gärna att du driver detta arbete och kommer med nya idéer på hur vi kan utveckla vårt samarbete med universitetsvärlden. Det kan hända att du vill arrangera något själv? Kanske vill du hålla ett föredrag inför studenter om vad du lärt dig? Vi hoppas även att du tar del av vår kompetens, vårt nätverk och skapar ditt eget nätverk i Sogeti, med andra Fasttrackers runt om i landet, men framför allt med ditt universitet.

 • Ett stort engagemang och ansvarstagande för egen yrkesrelaterad och konsultmässig utveckling
 • Ett aktivt deltagande i Sogetis marknadsföring mot studenter
 • Att du tar del av vår kompetens och vårt nätverk samt skapar relationer med andra utvalda studenter runt om i landet men även med respektive högskola/universitet
 • Att du kommer med nya idéer på hur vi kan utveckla samarbetet med universitetsvärlden samt arbetet mot studenter
 • Att du tar plats i vår organisation, mot våra kunder, på utbildningen, och visar att du vill bli en nyckelperson i vårt företag
 • Att du tillsammans med övriga Fasttrackers hjälper oss att synas i sociala medier, exempelvis genom att driva vårt konto på Instagram

Så ansöker du om att bli en Fasttracker

Vi väljer varje år ut ett fåtal studenter på lärosäten i närheten av våra orter som blir våra Sogeti Fasttrackers. Ansök om att bli en av dem. Våra Fasttrackers är i full gång och vi söker kontinuerligt nya Fasttrackers över hela landet. 

Spontanansökan

Kul test för blivande IT-ess
Senaste IT-trenderna
todo todo
KONTAKTPERSON
 • Aron Östergård
  Aron Östergård
  Rekryteringsansvarig nationellt
  073-024 58 28
Spontansökan
Sogeti som arbetsgivare
Karriärvägar
Exjobb och praktik
Härliga medarbetare