Johan Lindh
OM OSS
JOBB

”Mitt mål har alltid varit att ha ett jobb som jag kan vara stolt över”

Hade du frågat Johan för 20 år sedan hade han inte sagt att han en vacker dag skulle vara säljare. Men ett stort intresse för teknik och hur den gör nytta ledde honom till insikten om att det var just den rollen som passade honom som handen i handsken. Här får du lära känna Johan lite mer!

Hur skulle du beskriva ditt ledarskap med tre ord?
Engagerat, strukturerat och prestigelöst

Berätta lite om din bakgrund:
I grunden är det intresset för teknik och systemutveckling som drivit mig. Jag började mitt arbetsliv som systemutvecklare, men har under åren haft många olika roller som arkitekt, projektledare, teamchef och leveransansvarig. De senaste 10 åren har jag arbetat i huvudsak med försäljning i olika former.

Fortfarande finns ett stort intresse för teknik i grunden som driver mig, men framförallt hur vi för tekniken att göra nytta – det gör att rollen som säljare passar mig perfekt, även om jag nog inte hade sagt säljare om du frågat mig om mitt drömyrke för 20 år sedan.

Varför har du valt ledarrollen?
Helt ärligt så vet jag inte om jag ska säga att jag valt ledarrollen speciellt aktivt, men jag har haft som mål att ha ett jobb som jag tycker är roligt och som jag och mina kollegor ska kunna vara stolta över. Det har gjort att jag från början lockats av vara med och påverka och försöka förbättra i stort och smått – att verka i ledarroller har gett mig de möjligheterna. Det är härligt att som säljare kunna hjälpa mina kollegor att komma ut i spännande uppdrag.

Vad är det bästa med att vara ledare?
Det finns många olika delar, men om jag försöker mig på en sammanfattning är det att känna att man är med och hjälper både människor och verksamheter att utvecklas.

Varför jobbar du på Sogeti?
Dels att jag trivs med jobbet jag gör varje dag, och att jag känner att jag utvecklas och lär mig nya saker hela tiden. Sedan är relationen med kollegor och kunder en stor orsak. Den energi man får från det gör att jag trivs med att gå till jobbet även under perioder som kan vara intensiva och krävande. Sedan vill jag som jag sa tidigare vara stolt över det jag och mina kollegor gör, och det känner jag verkligen att jag kan vara – från det vi gör på kontoret, till min kund men också hur vi som organisation funkar på nationell och global nivå.

Hur är en typisk sogetiare?
Vi är många olika typer på Sogeti vilket jag gillar… men skulle jag säga att passion för teknik och ett starkt driv kombinerat med ödmjukhet är gemensamma kännetecken för oss sogetiare.

 

Jobba hos oss!
KONTAKT
  • Johan Lindh
    Johan Lindh
    Account Executive, Gävle
    070-23 01 718

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Skriv ut E-post