Göteborg
OM OSS
DIGITAL EXPERIENCES

VI ÄLSKAR FRAMTIDENS TEKNIK

Vi vill att Sogeti ska vara Göteborgs bästa IT-konsultföretag - oavsett om du jobbar för oss eller är vår kund. Vi strävar därför ständigt efter att anställa de bästa konsulterna och hitta de mest spännande projekten.

På Sogeti jobbar vi med teknik i framkant och hjälper våra kunder att möta digitaliseringen genom att leverera nytänkande och innovativa lösningar inom webb, intranät, kommunikation, smart workspace-lösningar och IoT. Vi har även spännande uppdrag inom Business Intelligence, Cloud och Cyber Security.

Sogeti har alltid kunden i fokus, och vår gedigna erfarenhet inom IT, tillsammans med vår vilja att ständigt utvecklas, gör Sogeti idédrivet och uppmuntrande till entreprenörskap och personligt engagemang. Sogeti driver dessutom ett konkret innovationsarbete och vi benämner gärna våra konsulter imagineers snarare än engineers. Genom att förena kreativitet med passion för teknologi tänker vi både nytt och annorlunda och hjälper våra kunder utveckla sina affärsmodeller med hjälp av senaste tekniken som Artifical Intelligence och Virtual Reality.

Local touch – Global reach

Sogeti har ett tydligt lokalt fokus, och vi jobbar gärna nära våra kunder. Sogeti har cirka 26 000 medarbetare i 15 länder. Av dessa arbetar cirka 1 150 konsulter vid företagets 21 svenska kontor. Samtidigt är Sogeti en del av en den globala Capgemini-koncernen, vilket betyder att vi har tillgång till beprövade metoder och verktyg. Vi fokuserar på den svenska marknaden, men kan också hjälpa kunder med verksamhet i andra länder, bland annat via vår omfattande offshore-leverans och vårt Rightshore-koncept.

Vill du bli en av oss?

På kontoret i Göteborg värdesätter vi kompetens högt och kan erbjuda prestigefyllda uppdrag hos större företag i regionen. I Göteborg satsar vi stort inom Digitalisering, Cloud och Business Intelligence och här ingår några utav Sveriges vassaste experter inom systemutveckling, användardesign, BA & PL. Vi är drivande i din kompetensutveckling och värderar certifieringar högt! Det finns även möjlighet att arbeta utomlands via något av våra många kontor i 15 länder.

Vi sitter på Grafiska Vägen 2B, i nybyggda kontor, tillsammans med våra kollegor Capgemini och Capgemlni Consulting och är totalt cirka 250 medarbetare varav 30 glada Sogetikollegor. Här kommer du att få jobba i en familjär anda med härliga, kompetenta och stöttande medarbetare med möjligheten att göra karriär och samtidigt ha balans mellan jobb och fritid. Vi arbetar aktivt för en trevlig arbetsplats och god arbetsmiljö. Här bjuds det på frukost varje dag, AW för hela kontoret en gång i månaden, samt massor av fysiska aktiviteter via vår Sportklubb.

Sogeti vill vara ett jämställt företag och vi ligger bra till vad gäller andelen kvinnor, men vi nöjer oss inte med det - vi vill vara ledande! I Göteborg, och på 16 andra orter runtom i Sverige driver vi #addher, Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen.

Ansök via länken nedan, där du hittar alla jobb vi kan erbjuda på Sogeti just nu – eller kontakta vår teamchef Joakim. Han berättar gärna mer över en fika!

Våra jobb i Göteborg   

Möt våra konsulter

Natalie Lucca
Projektledare/Business Analyst, Göteborg

"Här behöver jag inte veta vad jag ska bli när jag blir stor."
Mer om Natalie

 

 

Andreas Lindgren
Projektledare, Göteborg

"Mottot Local Touch - Global Reach är inte bara en slogan hos Sogeti."
Mer om Andreas

 

 


Haris Verem

Applikationskonsult Microsoft Dynamics 365/AX, Göteborg

“Jag trivs med variationen”
Mer om Haris

 


Tatiana Berglund

Frontend-utvecklare Borås/Göteborg

”Jag har verkligen hittat mitt drömjobb!”
Mer om Tatiana

 

Vårt kontor

Kontakt
  • Joakim
    Joakim Palmertz
    Teamchef, Göteborg och Borås
    073-434 50 20

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.