Anna Håkans
OM OSS
JOBB

"Som ledare får jag utlopp för min kreativitet"

Anna tycker det bästa med att vara ledare är mötet med olika människor och att ingen dag är den andra lik. Att mötas av både utmaningar och möjligheter gör att hon ständigt är på tårna. Här kan du läsa mer om henne och hennes syn på ledarskap.

Hur skulle du beskriva ditt ledarskap med tre ord?
Engagerad, hjälpsam och transparent.

Berätta lite om din bakgrund:
I grunden är jag civilingenjör i datateknik. Mitt första jobb efter examen var som konsult inom affärssystem på Capgemini, först i Stockholm och sedan i Oslo. Därefter har jag arbetat inom energibranschen samt som egen konsult. Jag har haft roller som projektledare, verksamhetsutvecklare och ledare. Mitt fokus har alltid legat inom IT. Jag återvände till vår koncern 2018 då jag började att arbeta på Sogeti i Luleå.

Varför har du valt ledarrollen?
Jag får energi av att få arbeta med människor och affärer. Det är roligt att få vara med och sätta upp och arbeta mot gemensamma mål och visioner.

Här kan du läsa mer om fler av våra ledare i Luleå

Vad är det bästa med att vara ledare?
Intressanta möten med både kompetenta kollegor, kunder och samarbetspartners. Det är också spännande att inte alltid veta hur dagarna ser ut och att mötas av både möjligheter och utmaningar. Jag gillar också att få utlopp för min kreativitet för att hela tiden försöka hitta nya lösningar och lära mig nya saker.

Varför jobbar du på Sogeti?
Det bästa med Sogeti är vår kultur där flexibilitet, enkelhet och sökandet efter utmaning och förändring är viktigt. Detta tillsammans med den oerhörda kunskap och kompetens som finns i vårt företag både lokalt, nationellt och globalt. Det gör oss unika på marknaden och det är roligt att få arbeta i teknikens framkant!

Hur är en typisk sogetiare?
För mig är en typisk sogetiare drivande och intresserad av att lära sig nya saker, kundfokuserad och agil i sitt tankesätt.

todo todo
KONTAKT
  • Anna Håkans
    Anna Håkans
    Kundansvarig, Luleå
    070-307 08 48