Anders Forsberg
OM OSS
LEDARSKAP

"Att sikta på och nå gemensamma mål tillsammans är det bästa jag vet"

Anders Forsberg, regionchef för våra nordligaste kontor i Umeå, Luleå och Örnsköldsvik, är en av många återvändare på Sogeti. Här berättar han om sig, sin bakgrund, hur han ser på ledarskap och om varför han jobbar på Sogeti.

Hur skulle du beskriva ditt ledarskap med tre ord?
Närvarande, prestigelös och samarbetande.

Berätta lite om din bakgrund!
Jag började på 80-talet inom IT-branschen och startade som konsult. Gled mer och mer över på försäljning och har sedan början av 90-talet helt fokuserat på försäljning och ledarskap. Under åren har jag jobbat främst på större bolag, men har även drivit egna verksamheter i två omgångar. Är inne på min andra session på Sogeti, min första var i samma roll från 2005 till 2014.

Varför har du valt ledarrollen?
Jag tycker det enormt kul att tillsammans med andra sikta mot gemensamma mål och arbeta för att nå dessa. Sedan uppskattar jag mycket entreprenörsrollen i ledarskapet, en roll som finns både i större och mindre verksamheter.

Vad är det bästa med att vara ledare?
Att få möjligheten tillsammans med passionerade och drivna medarbetare arbeta med utveckling av verksamheten. Det tycker jag är oerhört inspirerande!

Hur är en typisk sogetiare?
Lösningsorienterad, kundorienterad och passionerad.

Varför jobbar du på Sogeti?
För att få möjligheten att få hjälpa våra kunder med hela vårt erbjudande och att få möjligheten att arbeta med alla proffsiga, passionerade kollegor. Jag trivs otroligt bra här. 

 

 

todo todo
KONTAKT
  • Anders Forsberg
    Anders Forsberg
    Regionchef, Sogeti
    070-261 62 97

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.