Anna-Karin Hammar
OM OSS
LEDARSKAP

"Att vara bra på att lyssna är en viktig ledarskapsegenskap"

Anna-Karin Hammar, engagerad teamchef på Sogeti i Umeå, brinner för att få medarbetarna att vara sedda, hörda och bekräftade och att hitta rätt väg framåt för att ständigt utvecklas.

Hur skulle du beskriva ditt ledarskap med tre ord?
Positiv, prestigelös och bra på att lyssna.

Berätta lite om din bakgrund!
I grund och botten är jag grundskollärare åk 4-9 men ägnat stor del av mitt yrkesliv i träningsbranschen där jag utbildat och utvecklat både personer och verksamheter. Successivt gick jag mer och mer över i en Projektledarroll vilket var min roll när jag startade på Sogeti. Klev relativt snart på teamchefsrollen.

Varför har du valt ledarrollen?
Jag tycker inte jag valt den, har bara blivit så 😊.

Vad är det bästa med att vara ledare?
Att få jobba med ett helhetsperspektiv i nuet och framåt, för utveckling av personer och verksamhet.

Hur är en typisk sogetiare?
En typisk sogetiare ger dig ett varmt mottagande på kontoret och är en prestigelös lagspelare som delar sin kompetens och vill skapa bästa möjliga lösning till kunden.  

Varför jobbar du på Sogeti?
Sogeti för mig står för gemenskap, prestigelöshet och kompetens. Här finns driv och framåtanda för att ständigt utvecklas och det skapar ett sammanhang där jag vill vara. Det är väldigt roligt att ha den lokala förankringen med möjlighet till kompetens, samarbete och nätverk även på nationell och internationell nivå. Det ger hög omväxling och stora möjligheter.

todo todo
KONTAKT
  • Anna-Karin
    Anna-Karin Hammar
    Rekryteringsansvarig/ Teamchef, Umeå
    073-063 05 35

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.