OM OSS
LEDARSKAP

”Ger man individer rätt förutsättningar kan man förflytta berg tillsammans”

Caroline är en av våra ledare i Västerås och hennes erfarenhet av både bra och dåliga chefer har skapat intresset att utveckla sig själv som ledare. Här får du läsa mer om hur hon får sina medarbetare att växa.

Hur skulle du beskriva ditt ledarskap med tre ord?
Coachande, tillitsbaserat och lyhört. 

Berätta lite om din bakgrund:
Jag är civilekonom i grunden och har jobbat operativt med redovisning i flera år. Jag har alltid hamnat i roller som super user och drivit effektiviseringsarbete på mina jobb digitalt. Innan jag började på Sogeti så jobbade jag mycket med user adoption kring att komma igång med Teams och andra digitala verktyg på ett bra sätt internt samt projektledde ett intranätsbyte i Sharepoint. Där och då kände jag att det är här med MS365 är ju väldigt roligt och tänk om man kunde få lära sig mer och jobba ännu mer med det! Och nu är jag här, vilket känns väldigt lyxigt!

Varför har du valt ledarrollen?
Jag har haft både bra och dåliga ledare i min karriär och fascinerats över hur skillnaden mellan dessa ledare påverkat mitt engagemang och driv att producera. Hittar man rätt förutsättningar för varje enskild medarbetare så kan man förflytta berg tillsammans. Detta har gett mig ett stort intresse för ledarskap och självledarskap (där det faktiskt i grunden börjar) och njuter av att se mina medarbetare utmanas på rätt sätt för att växa.

Vad är det bästa med att vara ledare?
Att kunna vara med och påverka och kunna hjälpa medarbetarna att få de bästa förutsättningarna för att göra största möjliga kundnytta. 

Hur ser ditt liv ut utanför Sogeti? Hur hämtar du energi?
Har ett aktivt liv med min familj. Vi har en stor förkärlek för fjällen oavsett årstid, men favoritsårstiden är så klart vintern då vi gärna åker utför hela familjen. För att hämta energi dagligen så ser jag till att röra på mig, antingen springa i skogen, träna dotterns fotbollslag eller styrkepass på gymmet. Är det mycket att göra under en dag så ser jag till att ta mig tid för mikropauser med meditation/mindfulness eller bara går ut i skogen.

Hur skulle du beskriva Sogetikulturen?
Öppen, familjär och välkomnande.

Varför jobbar du på Sogeti?
Först och främst för att få omge mig med experterna!
Tilltalades också av möjligheten att tillhöra ett lokalkontor som är lagom stort där man kan känna alla och har möjligheten att påverka men samtidigt tillhöra en större organisation med så enormt mycket kompetens och kunskap. 

Hur är en typisk sogetiare?
Öppen, intresserad, prestigelös och otroligt generös med sin kunskap.

Hör Caroline prata om tillit och inkludering

Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

KONTAKT
  • Caroline Kallin
    Caroline Kallin
    Teamchef, Västerås
    076-032 03 23
Skriv ut E-post