Turning torso
OM OSS
JOBB

Sogeti Skåne - det naturliga valet för karriär och balans i livet

Möjligheterna inom digitalisering och innovation i Skåne är enorma. Blandningen av många globala industriföretag och startups, och allt däremellan, gör marknaden spännande och ger oss många intressanta uppdrag. Vi har vår hemmabas på våra fräscha och centrala kontor i både Malmö och Helsingborg.

I Skåne är vi speciellt duktiga på Digital Assurance & Testing, Digital Customer Experience (digitala kanaler), Analytics & Cognitive (Analytics & BI, Cognitive & AIintegration) och projektledning. Och vi strävar alltid efter att arbeta med nya och bra tekniker och arbetssätt med våra kunder. Våra kunder tycker mycket om det vi gör och vi behöver fler som hjälper dem!

Om oss i Skåne

Vi är oerhört stolta över de medarbetare vi har. Vi får ofta höra från våra kunder om hur nöjd man är att ha en eller ett helt team sogetiare som skapar nytta för dem. Vi i ledningsteamet i Skåne tror starkt på att tydliga mål, med frihet under ansvar, ger bra förutsättningar för en bra arbetsplats. Utmaningar man kan ställas inför löser man med ett starkt stöd från både ledare och kollegor. Vi sogetiare ställer upp för varandra oavsett var vi jobbar någonstans i världen! Det gör också att man kan våga ge sig på svårare uppgifter eller större ansvar och gör att man växer som individ och konsult. Och självklart firar vi små som stora segrar - ofta! Hos oss i Skåne har du också alltid koll på vad som händer. Vi är oerhört duktiga på att dela med oss, och saknar man någon information så är det ju bara att fråga! Vi är oerhört prestigelösa och har en platt organisation med möjlighet till delaktighet och snabba beslut.

Om att vara konsult på Sogeti

Att vara konsult är ett fantastiskt jobb. Få jobb ger samma möjlighet till garanterad variation och utvecklingsmöjligheter över tid. Du har ofta stora möjligheter att påverka som extern. På Sogeti får du det också till samma trygghet som en vanlig anställning. På Sogeti värnar vi också om våra anställda. I vissa tider av livet så kan privatlivet kräva mer av en och det respekterar vi. Som konsult är det ofta också mycket lättare än för vanliga arbeten att justera sin arbetstid, och med arbetsinsats som justeras lika mycket!

Tycker du det låter bra?

Vi har många öppningar för att komma ombord hos oss. Sök ett av nedanstående jobb eller en av de öppna tjänsterna vi har. Det går också alldeles utmärkt att höra av sig till någon av oss om du undrar något. Vi tycker om personer som visar framfötterna.

Lediga tjänster

 

  

Sneak peak på vårt nya Malmökontor

Vi finns nu i nya lokaler i Malmö. Nyfiken? Ta en snabb rundtur med regionchef Hannes Granat! 

Lär känna dina framtida kollegor

Vad har de som jobbar hos oss för bakgrund? Hur ser en vanlig dag på jobbet ut och varför jobbar de på Sogeti? På våra "Livet på Sogeti-sidor" får du veta mer.  Här nedanför hittar du några av dina möjliga framtida kollegor i Skåne.

Theresze_van_der_schaaf_150x117.jpgThereze van der Schaaf
Projekt-/serviceledare, Helsingborg

"Kvalité har alltid varit ett ledord för mig"
Mer om Thereze

Marcus ThörnMarcus Thörn 
Frontend-utvecklare, Helsingborg

"Att ha en varierande vardag är inspirerande"
Mer om Marcus

 

Kristina BergqvistKristina Bergqvist
Testare/Testledare, Malmö

"Det underlättar för mig som småbarnsförälder"
Mer om Kristina

 

Fredrik-Scheja-150x117.jpgFredrik Scheja
Erfaren testarkitekt, Malmö

"Omväxlingen är stor och uppdragen olika, men alla ger någon erfarenhet värd att ta med sig hem." 
Mer om Fredrik

anders_akerberg_150x117.png
Anders Åkerberg

Utvecklare, Sogeti Malmö

”En klockren plats att växa på”
Mer om Anders

todo todo
KONTAKTPERSONER
  • Hannes Granat
    Hannes Granat
    Regionchef, Sogeti
    070-222 95 42
Sogeti in 79 Seconds

Ett ord om Sogeti

lifeatsogeti på Instagram

12 snabba fakta om Sogeti