ERBJUDANDE
JOBB

För dig med längtan mot sydligare breddgrader

Skåne går en mycket spännande framtid till mötes och vill bli fler! Nu söker vi en rad nya medarbetare vars stjärnkompetens kan förgylla våra kontor i både Malmö och Helsingborg. Tveka inte, bli en av oss!

Milslånga stränder, tysta, mystiska skogar och en vandringsled på nära tusen kilometer. Men också en kulturmetropol, vars internationella atmosfär präglas av närheten till Europa. I Skåne har du aldrig tråkigt - här ligger Köpenhamn på bara en bros avstånd och på våra kontor flödar det av möjligheter. Nu söker vi för fullt efter de bästa IT-konsulterna till våra team. Uppdragen ökar stadigt från både nuvarande och helt nya kunder och vi har flera nya spännande projekt på gång.

Lediga tjänster

 

Test, digitala kanaler, Cyber Security och BI & A är fyra av våra sex nationella satsingsområden som också fokuseras kraftfullt globalt. Det betyder att du kan nätverka med både lokala, nationella och globala experter och jobba med de bästa.

Vi har även ett management-team med strateger, arkitekter och projektledare för att hjälpa våra kunder att göra bra val och genomföra det man tänkt för att få effekt av sina investeringar.

Lite om oss som arbetsgivare

Som konsult hos oss är du en nyckelspelare som alltid hamnar i centrum. Samtidigt som du kan dra nytta av konsultlivets variation och utmaningar kan du även känna tryggheten i en stark bas av kollegor på kontoret och globalt.

Balans mellan arbete och fritid är viktigt för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och därför arbetar vi engagerat med att ha en trevlig arbetsplats. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket anordnar vi ständigt olika aktiviteter, som till exempel seminarier, teknikkvällar, IT-pubar och roliga kontorsträffar.

Kompetensutveckling och certifieringar värdesätter vi högt. Är du intresserad av att arbeta internationellt så finns möjligheter till det också, vi finns i 15 länder. Inom Sogeti ligger vi bra till då det gäller antalet kvinnor, men vi nöjer oss inte med det - vi vill vara ledande
I Malmö och Helsingborg, liksom 12 andra orter runtom i Sverige driver vi #addher, Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen. 

Ansök redan idag! 

Låter detta spännande? Klicka på länken nedan och sök på Malmö eller Helsingborg under "platser", så får du upp alla lediga jobb hos oss. Du kan också ansöka via direktlänken per roll högst upp på denna sida. Eller kontakta oss en och en beroende på inom vilket område du vill jobba, så bjuder vi på en fika!

Varmt välkommen med din ansökan!

ANSÖK HÄR!

Lär känns dina framtida kollegor

Vad har de som jobbar hos oss för bakgrund? Hur ser en vanlig dag på jobbet ut och varför jobbar de på Sogeti? På våra "Livet på Sogeti-sidor" får du veta mer. 

Jessica Nordbeck
Jessica Nordbeck, Webbutvecklare

 

 

Marcus Thörn
Marcus Thörn, Frontend-utvecklare

 

 

Kristina Bergqvist
Kristina Bergqvist, Testare/Testledare

 

 

 

todo todo
Kontakt
  • Marianna
    Marianna Ringnér
    Team Manager
    0703-14 99 72
Relaterat innehåll