marianna ringer
OM OSS
JOBB

”Tillsammans wowar vi våra kunder”

Marianna är teamchef för gänget som arbetar med systemintegration och Analytics & Cognitive på Sogetikontoren i Malmö och Helsingborg. Här lär du känna henne lite grann.

marianna_ringner_130x150.pngHur skulle du beskriva ditt ledarskap med ”tre” ord?
Omtänksam, målmedveten, rak kommunikation

Berätta lite om din bakgrund!
Min IT-resa startade för över 20 år sedan efter examen från Systemvetenskapliga kandidatprogrammet i Lund.

Under denna resa har jag till största del arbetat som Projektledare (PM) i en uppsjö av olika spännande och utmanande IT-projekt. Jag har under vissa perioder även haft dubbla ”hattar” i rollen som PM kombinerat med Service Manager samt PM kombinerat med Key Account Manager.

Aktiviteterna med att jobba nära kunderna/affären/leveransen och att coacha och stötta konsulterna har ständigt varit närvarande i mina roller vilket på ett naturligt sätt har lett till rollen som Teamchef de senaste 6 åren (varav 3 år på Sogeti).

Varför har du valt ledarrollen
Jag gillar att kunna vara mångfacetterad på olika nivåer.

Vad är det bästa med att vara ledare?
Att få äran att samarbeta med, stötta och lyfta mitt fantastiska team för att tillsammans ”wowa” våra kunder.

Hur är en typisk sogetiare?
En prestigelös och hjälpsam person som brinner för att leverera värde åt våra kunder och som förstår att konstant förkovring inom IT, som Sogeti uppmuntrar till, är en av framgångsfaktorerna.

Varför jobbar du på Sogeti?
Jag gillar den familjära stämningen vi har byggt upp, vetskapen om att vi vi har en stor kompetent koncern med en uppsjö av de mest intressanta IT-områdena som stöttar oss samtidigt som frihet under ansvar råder på lokal Sogetinivå.

todo todo
KONTAKT
  • Marianna Ringner
    Marianna Ringner
    Teamchef, Malmö/Helsingborg
    070 314 99 72

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.