Martin Norin
OM OSS
JOBB

”Människor, kvalitetssäkring och teknik är det bästa jag vet”

Martin är teamchefen som älskar test. Då passar det ju utmärkt att han leder ett av våra Digital Assurance & Testing-team i Skåne och ett av våra team kring digitala kanaler. Här får du veta mer om Martin och varför han tycker ledarskap är så givande och roligt.

Martin_Norin_130x150.jpgHur skulle du beskriva ditt ledarskap med tre ord?
Öppenhet, glädje, tillit.

Berätta lite om din bakgrund!
Jag brinner för kvalitetssäkring i alla dess former. Började min karriär 2005 och halkade in på testning av en slump. Något som jag inte har ångrat en sekund. Under min karriär har jag haft lite olika roller bl.a. testare, Test Manager, Delivery Manager och nu affärsområdesansvarig/teamchef för Digital Assurance & Testing i Skåne. Det har gett mig möjligheten påverka och att vara inblandad i alla delar av utvecklingscykeln.

Varför har du valt ledarrollen?
Det är en stor variation i rollen, du får jobba med människor och med affärer. Att få jobba strategiskt och sätta mål för och sedan vara med på vägen till målet är något som alltid har tilltalat mig. 

Vad är det bästa med att vara ledare?
Att få jobba med människor är något av det roligaste och bästa jag vet. Jag får vara med på en resa genom någons karriär och se hur en individ utvecklar sig och växer i sina utmaningar, får jag vara med och bidra i den utvecklingen blir det extra roligt.

Hur är en typisk sogetiare?
En typisk sogetiare för mig är prestigelös, social och jobbar för teamets bästa. Sogetiare har en hög kompetens i sin roll och är hungrig att lära sig nya saker och vill kunna bidra till gemenskapen på sitt sätt.

Varför jobbar du på Sogeti?

Vi har kul på jobbet! Sogeti har fördelarna utav en stor organisation med en struktur av en mindre organisation. Vi har en platt organisation med korta beslutsvägar som gör att vi kan lyssna och anpassa oss till våra medarbetare och kunder snabbt. Då jag även är en tekniknörd och Sogeti jobbar alltid i framkanten av teknologisk innovation får jag även min tekniska ådra tillfredsställd.

todo todo
KONTAKT
  • Martin Norin
    Martin Norin
    Teamchef, Digital Assurance & Testing/Digitala kanaler, Malmö-Helsingborg
    070-326 74 27

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.