nyköping

Din nya utmaning finns i Nyköping

Livet är fullt av utmaningar, oavsett om det gäller att hjälpa kunder med allt från digital förflyttning och visualisering till systemutveckling i agila team eller att gissa rätt ölsort eller åka skidor för första gången.

Vi på Sogeti i Nyköping vill gärna dela våra utmaningar med nya engagerande och värdedrivna medarbetare. Vi bygger ännu mer för framtiden, och vill bland annat växa inom Business Intelligence och utöka vår lokala närvaro inom krav och test.


Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Sogeti Nyköping.

Kontor vid vattnet.

After work med studiebesök och ölprovning.Testa på ny spännande teknik!Skidresor på vintern.

Lediga tjänster i Nyköping. Sök idag!

 

Dina nya kollegor på Sogeti Nyköping – Kontoret med närhet

”Min favoritutmaning är när jag får dyka ner i datasjön hos våra Business Intelligence-kunder, och kommer upp med snyggt visualiserade analyser.”
Kristin Eriksson, Senior BI Consultant

”Att jobba på Sogetis kontor i Nyköping betyder att du har 2 minuter till gymmet och 2 minuter till en glass på kajkanten.”
Andreas Claesson, Kontorschef

”En av mina största utmaningar är att leverera färdiga lösningar i tid trots förändrade krav i pågående sprint. En annan är att utveckla sajten utefter marknadsavdelningens önskemål, bryta ner i krav och sedan en dialog för bästa lösning.”
Rikard Jurstrand, Web Developer”Jag arbetar med att omvandla kundens tankar och idéer till användbara applikationer. Man behöver förstå kundens verksamhet för att möjliggöra kundnytta med tekniken.”
Johan Bolin, System developer, C# och Web
”Största utmaningen är att rekrytera konsulter att bemanna uppdragen med, och hitta en bra mix av kompetenser och personligheter för att bibehålla den härliga stämningen i teamet.” 
Emanuel, Konsultchef och rekryteringsansv.
”Jag arbetar med en lab-miljö av Office 365 som gör att vi kan bjuda in externa kunder som kan testa. Jag har bara arbetat en kort tid så jag håller också på att arbeta mig in i rollen som konsult och lära mig hur vi är som företag.” 
Linus Bure, Konsult

 

todo todo
KONTAKT
  • Andreas Claesson
    Andreas Claesson
    Ortschef Nyköping
    070-263 27 01