Kristin Westman
OM OSS
JOBB

"Här har du möjligheten att påverka - om du vill"

Det är med eftertryck Kristin Westman besvarar vår sista fråga, den om varför hon jobbar på Sogeti. Och vem skulle inte har gjort det med följande svar? De har roligt tillsammans, uppdragen är spännande OCH det händer saker hela tiden!

Kristin WestmanHur skulle du beskriva ditt ledarskap med tre ord?
Glädje, engagemang och teamwork.

Berätta lite om din bakgrund
Jag är född och uppvuxen i Njurunda (strax söder om Sundsvall) och bor nu på Alnö vid kustbandet tillsammans med min make och två barn. Jag är utbildad jägmästare och har pluggat i Garpenberg, Umeå och Uppsala. Gled in på IT eftersom jag fick jobb på SDC (Skogsnäringens IT-företag) 2001. Där jobbade jag med test och krav i ett projekt som skulle ta fram ett nytt transportsystem för skogsbranschen och det var under detta projekt jag insåg hur roligt det var med IT! Jag har efter det jobbat på Sogeti sedan 2005 i olika roller (projektledare, serviceledare och teamchef) vilket har varit mycket roligt och omväxlande.

Varför har du valt ledarrollen?
Det är roligt att vara med och påverka en verksamhet i positiv riktning och att försöka skapa goda förutsättningar så att Sogeti Sundsvall gör ett kanonjobb i sina leveranser (så att vi får nöjda medarbetare, kunder och ägare). 

Vad är det bästa med att vara ledare på Sogeti?
Att man får jobba med så många kompetenta personer. Att man ständigt ställs inför många olika typer av utmaningar och att den ena dagen aldrig är den andra lik. 

Varför jobbar du på Sogeti?
För att vi jobbar tillsammans i spännande uppdrag och har roligt på jobbet! 
För att det är en platt organisation med massor av möjligheter att påverka, om man vill - samt, för att det händer saker hela tiden. 

 

 

 

 

 

VI SATSAR PÅ KVINNOR
todo todo
Kontakt
  • kristin.westman
    Kristin Westman
    Rekryteringsansvarig och teamchef, Sundsvall
    070-219 11 45
Faktaruta

Namn: Kristin Westman
Titel:
Teamchef
Född: 
1975
Familj:
Man (Stefan) och två barn (Oskar 9 år, Emma 5 år) + katten Sune (som visade sig vara en tjejkatt, men som ändå fick behålla sitt namn eftersom det passar hen så bra :))
Fritidsintressen:
Familj, Träning, Nätverkande, Hem och Trädgård, Slalomåkning och friluftsliv (fiskar gärna och plockar svamp)

Jobba i Sundsvall