OM OSS
JOBB

"Jag tycker om att hitta människors styrkor"

Det är när hon känner att teamet har "flow" som Kristina Löfbom Englund trivs som bäst med ledarrollen. Då vet hon att medarbetarna mår bra och har roligt, och att leveranserna därför också kommer att bli bra.

Hur skulle du beskriva ditt ledarskap med tre ord? 
Glädje, tillit, resultat.

Berätta lite om din bakgrund: 
Jag började min yrkesbana inom telekombranschen och arbetade i många år bakom ett skrivbord i olika roller, med utbyggnaden av mobilnäten i Sverige. För tio år sedan klev jag in i konsultbranschen och rollen som konsultchef och har sedan dess jobbat som konsultchef inom telekom och it.

Varför har du valt ledarrollen?
Framförallt för att jag tycker om att arbeta med människor. Att hitta personers styrkor och bygga på dem. Sedan gillar jag såklart att få vara med och påverka visioner, mål och att arbeta med att få företag att växa och vara framgångsrika och göra bra affärer.

Vad är det bästa med att vara ledare?
Att ha möjligheten att vara med och påverka och bygga företaget med affärer och nya medarbetare. Den bästa känslan som ledare har jag när jag känner att man i teamet har ett bra ”flow”, att medarbetarna mår bra och har roligt. Då vet jag också att vi gör bra leveranser till kund.

Varför jobbar du på Sogeti?
Sogeti är ett stort företag som arbetar lokalt. Det vill säga, vi är en stor familj med mycket kunskap och innovation att luta sig emot men samtidigt får vi i Sundsvall styra våra affärer och det dagliga arbetet utifrån våra visioner och kunder. Att Sogeti är ett renodlat konsultbolag var en av anledningarna till att jag valde Sogeti för tre år sedan. Det betyder att konsultaffären är vår core business och fokuset ligger på att förädla den affären.

 

todo todo
Kontakt
  • Kristina Löfbom Englund
    Kristina Löfbom Englund
    Teamchef, Sundsvall
    072-235 61 60
Faktaruta

Namn: Kristina Löfbom Englund
Titel:
Teamchef, Sundsvall
Född:
1969
Familj:
Min man Magnus och två katter
Fritidsintressen:
Hästar! Har två egna hästar som tar större delen  av min fritid. Jag är även aktiv som domare inom Ridsportförbundet. Den tid som blir över ägnar jag åt min man, vårt hus och sommarstuga.

Jobba i Sundsvall