Patrik Norlander
OM OSS
LEDARSKAP

"Att arbeta framåtlutat och lösningsfokuserat är en naturlig del av min vardag"

Patrik Norlander, ansvarig för Sogetis verksamhet i Sundsvallsregionen är en erfaren ledare som alltid sätter medarbetarna i fokus och som älskar att sätta tänderna i att lösa kundernas problem.

Hur skulle du beskriva ditt ledarskap med tre ord:
Bra lyssnare, målinriktad och prestigelös.

Berätta lite om din bakgrund:
Jag har de senaste 15 åren arbetat på B3 Consulting Group där jag varit VD och byggt upp dotterbolaget i Sundsvall. De senaste åren har jag också varit ansvarig för affärsområdet med bolagen i Norr och då också varit en del av koncernledningen. Innan dess arbetade jag som konsult inom databas & BI samt projektledning. Jag har arbetat i IT-branschen sedan 1997.

Varför har du valt ledarrollen?
Jag gillar att försöka få medarbetarna att må bra. Jag vill få medarbetarna att förstå att balans i livet är superviktigt. Mår de bra så presterar de också mycket bättre på alla fronter.

Vad är det bästa med att vara ledare?
Det är ett omväxlande arbete där ingen dag är lik den andra. Det dyker nästan varje dag upp oväntade saker, på gott och ont. Problemlösning av olika slag är en återkommande uppgift och att ständigt försöka förbättra och effektivisera, stort som smått, är en stark drivkraft för mig.

Hur är en typisk sogetiare?
En sogetiare är en lagspelare som vill att teamet ska lyckas. Sogetiare är också stolta över att vara en del av ett stort, starkt lag. Två andra ord som väl beskriver de som jobbar här är proffsiga och ödmjuka.

Varför jobbar du på Sogeti?
Jag vill att vi ska vara superviktiga för de lokala kunderna samtidigt som vi också bidrar i koncernens helhetsleverans. Jag vill kombinera tilliten kunderna har för oss genom den lokala leveransen med styrkan av alla experter vi kan bidra med globalt. Där ska vi slå våra konkurrenter på fingrarna.

todo todo
KONTAKT
  • Patrik Norlander
    Patrik Norlander
    Regionchef, Sogeti
    070-566 77 77
Jobba i Sundsvall