Magnus Karlsson
OM OSS
JOBB

"En ledare är lite som en trädgårdsmästare"

Magnus vill ge alla samma möjlighet att blomma, oavsett om allas förutsättningar är olika. Han är en del av ledningsgruppen i Karlstad och kan vara din framtida chef. Ta därför chansen att läsa mer om honom och han syn på ledarskap här.

Hur skulle du beskriva ditt ledarskap med tre ord?
Hängiven, lojal och empatisk

Berätta lite om din bakgrund:
Jag har ca 25 års erfarenhet av affärsutveckling och projektledning i olika roller och främst IT/Telecom branschen. De erfarenheter jag samlat på mig till idag har jag en förhoppning kan medföra ett mervärde för våra kunder. Jag brinner för projektledning, verksamhets- och affärsutveckling samt mötet mellan människor. Jag trivs med såväl att bygga upp och utveckla långsiktiga kundrelationer som ger långsiktiga resultat

Varför har du valt ledarrollen?
Jag har valt ledarrollen för att ha möjlighet att vara en del av att utveckla både vår egen, och våra kunders, verksamhet

Vad är det bästa med att vara ledare?
Jag ser en ledare som en trädgårdsmästare som tar hand om sin trädgård. Få alla i verksamheten att växa och en bra ledare kan få allt i trädgården att växa även om blommorna har olika förutsättningar att blomma.

Varför jobbar du på Sogeti?
Jag upplever Sogeti som ett empatiskt företag där det finns möjligheter att påverka och påverkas

Hur är en typisk sogetiare?
En kunnig lösningsfokuserad kollega med en härlig blandning av erfarenheter och expertis.

KONTAKT
  • Magnus Karlsson
    Magnus Karlsson
    Kundansvarig, Karlstad
    072-225 03 29

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Skriv ut E-post