Camilla Lindberg
OM OSS
LEDARSKAP

"Jag vill se andra utvecklas."

Camilla är en av våra ledare i Stockholm. Hon brinner för att få medarbetarna att trivas på jobbet, känna sig motiverade och nå sin fulla potential. Här får du möjligheten att lära känna Camilla lite mer.

Hur skulle du beskriva ditt ledarskap med tre ord?
Drivande, kreativ och en stöttepelare.

Berätta lite om din bakgrund:
Jag har jobbat inom IT-branschen några år och har en bakgrund som projektledare inom media/IT branschen där jag varit leveransansvarig för både små och stora projekt. På Sogeti har jag nu varit i två år och började som serviceledare och projektledare innan jag bytte roll.

Varför har du valt ledarrollen?
Det var en naturlig utveckling i att ha arbetat nästan tio år som projektledare. Jag tycker om att få vara med och bidra till att människor trivs på arbetet och känner sig motiverade till att nå sin fulla potential. Det är då projekten går bra och kunderna blir som mest nöjda. Allt hänger ihop.

Vad är det bästa med att vara ledare?
Att få arbeta med ett fantastiskt team med olika erfarenheter och att skapa en  plattform för utveckling där medarbetare trivs och utvecklas.

Varför jobbar du på Sogeti?
Jag gillar entreprenörstänket och att det mesta går att göra, möjligheterna att utvecklas här är stora.

Hur är en typisk sogetiare?
Optimist, hjälpsam och kompetent.

Sökes: Nya medarbetare
Ledningsgrupp Stockholm
KONTAKT
  • Camilla Lindberg
    Camilla Lindberg
    Teamchef, Stockholm
    073-659 00 94

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.