Jimmy Lundström
OM OSS
JOBB

”Man får inte glömma att har roligt längs resans gång”

Jimmy ingår i vår ledningsgrupp i Stockholm och gillar de där lägena där det inte finns ett rätt eller fel svar, utan där man behöver bestämma vad som är bäst i stunden. Här får du lära känna Jimmy som ledare lite mer.

Hur skulle du beskriva ditt ledarskap med tre ord?
Positivitet, inkluderande, engagerande.

Berätta lite om din bakgrund:
Efter systemvetenskapsstudier i Umeå så flyttade jag till Stockholm och kom in lite av en slump att börja jobba inom finanssektorn med Test & QA. Då detta visade sig vara ett både kul och utvecklande område så hoppade jag på en möjlighet på H&M och efter många år och flertalet olika testroller där har jag de senaste fem åren fått kombinera QA samt att jobba med människor och ledarskap vilket är den ultimata kombinationen här på Sogeti.

Varför har du valt ledarrollen?
Att jobba med människor och få vara en del i deras fortsatta utveckling är det jag tycker är allra roligast. De situationer som inte alltid har ett rätt eller fel svar utan där fokus är i att komma fram till vad som är bäst i just denna unika situation, det är både utmanande och kul.

Vad är det bästa med att vara ledare?
För mig som ledare är det viktigt att vi kombinerar både en högkvalitativ leverans gentemot kund men samtidigt inte glömmer bort att ha roligt på resans gång! Jag är helt säker på att vi uppnår bäst resultat när det finns en trygghet och känsla av glädje i det arbete vi gör, och det är något jag som ledare mer än gärna bidrar till. Sen att i min roll ha möjlighet att på nära håll se och stötta ens kollegor att lyckas leverera både över kundens förväntan (och ibland sin egen!) är något man aldrig kan få för mycket av.

Varför jobbar du på Sogeti?
Att vi i gruppen har ett sådantt fokus på Test/QA är för mig väldigt viktigt och inspirerande. Jag gillar att vi är ett företag med en familjär känsla och där vi har högt i tak. Att jobba i ett globalt företag som Sogeti så innebär det tillgång till spetskompetens inom alla möjliga områden vilket gynnar både kompetensutveckling och att kunna stötta våra kunder i deras utmaningar på ett riktigt bra sätt samt att möjligheten till jobb på annan ort eller till och med utomlands finns.

Hur är en typisk Sogetiare?
Det är en lättsam, kompetent och väldigt trevlig person!

Ledningsgrupp Stockholm
Sökes: Nya medarbetare
todo todo
KONTAKT
  • Jimmy Lundström
    Jimmy Lundström
    Team Manager, Stockholm
    070-366 67 88