Lena Axelsson
OM OSS
JOBB

"Jag gillar att ha mandatet att påverka"

Lena är en av ledarna hos oss i Stockholm och hennes första jobb som ledare var när hon var baskettränare. Efter det har hon haft olika ledande positioner och gillar att ha mandatet att påverka. Här kan du läsa mer om Lena som faktiskt kan vara din framtida ledare.

Hur skulle du beskriva ditt ledarskap med tre ord?
Lösningsorienterad, omtänksam och prestigelös.  

Berätta lite om din bakgrund:
Jag har jobbat största delen av mitt arbetsliv inom resebranschen, med alla möjliga roller. Sista 15 åren på IT-avdelningen som IT projektledare för webb och betalprojekt samt som teamledare för ett agilt utvecklingsteam och en grupp kravanalytiker.

Varför har du valt ledarrollen?
Jag har arbetat som projektledare och teamledare de senaste 20 åren. Jag är även ideell idrottsledare på fritiden, redan i  tidiga tonåren hade jag mitt första ledarjobb som baskettränare. Det är helt enkelt en roll jag känner mig bekväm med, det har fallit sig naturligt.

Vad är det bästa med att vara ledare?
Man får lära känna många kollegor och har en möjlighet att hjälpa sina teammedlemmar att uppnå sina arbetsrelaterade mål. Man får vara med där det händer och mandat att påverka.

Varför jobbar du på Sogeti?
Känslan av att Stockholmskontoret är en liten organisation med platt ledarskap och entreprenörskänsla, men med en stor organisation nationellt och internationellt som kan hjälpa till när det behövs.

Hur är en typisk sogetiare?
Hjälpsam, trevlig och glad.

todo todo
KONTAKT
  • Lena Axelson
    Lena Axelson
    Team Manager, Stockholm
    073-086 93 89
Sökes: Nya medarbetare
Ledningsgrupp Stockholm