AI & Innovation Service Center
LÖSNING
ARTIFICIAL INTELLIGENCE

AI & Innovation Service Center

Innovation och verksamhetsutveckling är en resa, så även när den byggs upp av kognitiva lösningar. När du har identifierat ett flertal möjligheter med AI för att disruptivt utveckla din verksamhet, och när du har gjort några testskott, har du gjort det som är svårast – komma igång och driva förändring.

Nu är det dags att industrialisera innovationsprocessen och hålla konkurrenterna på ett beständigt avstånd. Vi sätter upp en organisation, ett AI & Innovation Service Center, som levererar och blir motorn i er digitala verksamhetsutveckling. Enkelt uttryckt blir det en fabrik som tar hand om alla skikten och innovationsprocessen för AI & Cognitive inom din verksamhet. Vi driver er innovationsprocess på ett strukturerat sätt. Ett team av våra experter står till konstant förfogande. Vi står för kunskapen som täcker in paletten av de teknologier som är ett måste att behärska för att driva framtidens företag.

På sikt kommer AI och nya innovativa tekniker genomsyra hela din verksamhet och bli en naturlig del av vardagen. Tills dess är vår utgångspunkt att förändring kräver fokus. Fokus på att skapa kunskap, förståelse och tillämpningar baserat på AI-tekniken, och samtidigt strukturerat driva en konstant innovationsprocess och implementering av nya lösningar i verksamheten. Detta åstadkommer ni genom ett AI & Innovation Service Center.

Vad vi levererar

Konstant innovation och användande av ny teknik för utveckling av nya affärsprocesser. Dina innovativa idéer blir verklighet med en tydlig governance-modell i grunden.

Hur du kommer igång?

Enkelt! Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Läsvärt! "AI First"
todo todo
KONTAKTPERSONER
  • Joakim Wahlqvist
    Joakim Wahlqvist
    Nationell driver, Analytics & Cognitive
    070-345 18 01