GIS
ERBJUDANDE
ANALYTICS & COGNITIVE

Geo Satellite Intelligence

Vad kan AI och den öppna världen av data ge för fördelar i din verksamhet? Det är frågan vi ställer oss inom Geo Satellite Intelligence – GSI – vilket är Sogetis senaste satsning inom AI. Med avancerad kognitiv bildanalys, Machine Learning och Deep Learning tänjer vi på gränserna och utmanar verksamhetproblem som har funnits för alltid.

Tänk om du visste hur det såg ut överallt på jordens yta? Vad skulle du kunna göra då? Vad skulle det innebära för dig att få informationen uppdaterad varje vecka? Tänk om molniga dagar inte påverkar bildkvalitén?

GSI bygger på öppna data från ESA (European Space Agency) där satellitbilder av olika slag tillhandhålls genom Copernicus-programmet. Genom analys av det breda spektrum av bilder som finns får branscher som transport, energi, skog, försäkring, med flera, helt nya möjligheter att effektivisera sina kärnprocesser. 

Sogeti har utvecklat ett särskilt ramverk för förbehandling, korrigering och avancerad analys av satellitbilder, och kan med hjälp av Data Science ta fram detaljerade kartor som visualiserar dina specifika behov. Med tidsserieanalys kan vi detektera förändringar som är önskade, eller oönskade, och larma när något händer.

Ännu har vi inte sett det fulla utfallet av vad som är möjligt att detektera, men tydligt är att kraften och effektiviteten som uppstår när det går, är banbrytande. Vare sig det är skogsarealer, vägnät, vattendrag eller byggnader som din verksamhet är intresserad av, är GSI något för er.

Kort introduktion till GSI

Nyfiken? Ta en titt på vår korta introduktionsfilm i vilken kunden Husqvarna medverkar.


Verkar detta intressant för din verksamhet? Hör av dig om du vill veta mer om vilka verksamhetsproblem relaterad till fältinformation som vi kan lösa med den nya tidens tekniker och AI.

Hur du kommer igång?

Enkelt! Anmäl ditt intresse via formuläret nedan.

todo todo