rpa
LÖSNING
AUTOMATION

Robotic Process Automation (RPA)

Repetitiva och ineffektiva processer som vanligtvis utförs av din personal kan i stället automatiseras med hjälp av en robot för att göra dem tillgänglig för mer intelligent arbete. Nyttja våra RPA-lösningar.

Robotic Process Automation (RPA) är stekhett! RPA är den teknik som möjliggör konfigurering av en dators programvara, eller en robot, med målet att efterlikna och integrera mänskliga interaktioner inom digitala system för att utföra en affärs- / IT-process. RPA-robotar använder användargränssnittet för att fånga in data och interagerar med applikationerna precis som människor gör för att driva processer framåt. De tolkar, svarar och kommunicerar med andra system för att utföra en rad olika repetitiva uppgifter snabbt och effektivt. Din RPA-lösning sover aldrig, gör inga fel, är kostnadseffektiv och är mycket skalbar.

 

Vår branchspecifika heatmap hjälper företag att identifiera var automation gör störst nytta. Branschspecifika processer har till exempel mycket hög potential, exempelvis inom offentlig sektor, bank- och finans, försäkringssektorn, tillverkande industri, high tech- och telekombranschen samt inom läkemedelsbranschen och har hög effektiviseringspotential för processer inom verksamhet, inköp, HR och kundservice. 

RPA3.png 

Så kommer du vidare på din RPA-resa

Börja pragmatiskt och skala upp. För att göra det enkelt för dig har vi skapat ett kickstart-erbjudande. Vi börjar med en discovery workshop där vi granskar ditt processlandskap, prioriterar processerna som lämpar sig särskilt väl för RPA och ger dig en tydlig roadmap framåt. En pilot, med en till två utvalda processer efterföljer, för att visa på den kapacitiet som finns i smarta RPA-verktyg verktygskapacitet och kraften i din automation. Allt på 6-8 veckor

Automation_engagement model_pilot och strategi.png

Läs mer om det på vår RPA Kickstart här.

Att bygga en fullständig lösning och rulla ut den kan ta ungefär 3-4 månader. Därefter jobbar vi agilt för att lägga till fler automatiserade processer, optimera lösningarna i samklang med att din affärsstrageti vidareutvecklas.

 Automation_engagement model_scale and more.png

Varför Sogeti?

Vår tjänsteportfölj är heltäckande när du vill skala upp din automation.

 Automation - overview intelligent automation.png


Därutöver har vi:

 • Sogetis och hela vår koncerns samlade erfarenhet av branschledande verktyg för stora och småskaliga processautomationsprojekt
 • 7000 globala automationsexperter inom RPA, kognitiv teknik
 • 600+ automationskunder
 • 130+ utvärderade leverantörsprodukter 
 • 3000+ robotars i användning
 • strategiska partnerskap med ledande RPA-produktleverantörer, exempelvis UiPath, Automation Anywhere, Blueprism, med flera.

Hör av dig till oss om du vill veta mer!

todo todo
KONTAKT
 • Anand Mehta
  Anand Mehta
  National Automation Lead
  +46 76 134 6304
 • Jan Järvheden
  Jan Järvheden
  Automation Delivery Center Lead
  073-079 60 29