LÖSNING
BI & ANALYTICS

Business Information Service Center (BISC)

Våra Business Information Service Center används av många av våra kunder vilket hjälper dem att leverera innovativ, domänfokuserad, högpresterande BI-kapacitet. Allt med en industrialiserad leverans och support. 

Genom att använda en mix av onshore- och offshore-expertis genom vår så kallade Rightshore®- ansats, samt specifika metoder, verktyg och best practice, hjälper vi er organisation att växa och frodas med hjälp av innovativ och tillgänglig BI som vi levererar snabbt och kostnadseffektivt. 

Så fungerar det

Tre beståndsdelar är basen till att få ett BI Service Center som levererar värde. Den första är att sätta upp BI-plattformen och konfigurationen för industrialiserad utveckling. Parallellt kan din "BI-fabrik" etableras på en kostnadseffektiv plats (onshore eller offshore), men den sista och kanske viktigaste delen är vårt engemang med verksamhetens ledning onsite där vi fokuserar på att leverera relevanta affärsdata via ett kompetensbaserat ramverk och en business engagement-process. 

Varför Sogeti?

Med vårt BI Service Center kan du göra mer trots mindre insats. Din verksamhet kan industrialisera den livsviktiga BI-leveransen så att den kan hantera fler parametrar, leverera snabbare och säkerställa en ökad kundnöjdhet. Vi har varit pionjärer och fulländat vår BI Service Center-metodik, en framgångsrik blanding av vår Rightshore®-model, Business Information Management-relaterad teknikkompetens och en omfattande industrialiseringsexpertis. Detta har hjälpt många organisationer att transformera användandet av information, som i sin tur skapar konkurrensfördelar på marknaden och gör verksamheten mer framgångsrik. 

todo todo
KONTAKTPERSONER
 • Joakim Wahlqvist
  Joakim Wahlqvist
  Nationell driver, BI & Analytics
  +46 703 451 801
 • per.bjorkegren
  Per Björkegren
  CIO
  070-214 63 18