Cloud Align
LÖSNING
CLOUD

Cloud Align

Snabba upp din Cloud-resa med våra migreringstjänster och erfarna experter.

Beslutet att flytta in i molnet kan vara enkelt för vissa företag och organisationer men det är inte alltid tydligt hur man best går tillväga med sin migrering. För att lyckas med att flytta din verksamhets applikationer till molnet kräver en omfattande strategi, en detaljerad och konkret plan och ett professionellt genomförande på tekniksidan. Hos oss finner du expertis inom alla dessa områden.

Vår erfarenhet av att flytta in i molnet är omfattande. Med hjälp av våra experter kan du sömlöst migrera dina applikationer och maximera nytta och kapacitet i molnet. 

Vi har hjälpt många av världens största företag och valts ut som deras främsta partner för Cloud-migeringar. Vi har beprövade verktyg, metoder, mallar och kan automatisera och på så sätt och snabba upp din resa in i molnet. Våra ”Align”-tjänster innefattar: 

 • Genomföra analyser av plattformar och tjänster
 • Förflytta arbetsflöden in i molnet
 • Anpassa din applikationsarkitektur till att vara optimerad för molnet
 • Nyttjande av återanvändbara mallar, verktyg och metoder för migeringar som använts av några av världens största företag

Stor vana och starka partnerskap

Vi har bland annat ingått ett samarbete med ett av världens mest innovativa företag för att migrera över 300 applikationer till molnet. På så sätt sparar företaget 20 miljoner dollar per år  och de kan få upp ny infrastruktur på bara några minuter i stället för att behöva vänta i månader.

Vi har starka globala partnerskap med några av de största leverantörerna av publika moln-plattformar, exempelvis AWS, Microsoft Azure och IBM SoftLayer.

Till molnet är den enda vägen uppåt. Hör av dig till oss så optimerar vi dina migreringar till molnet, på ett konkret, pragmatiskt och resultatorienterat sätt.

KONTAKT
 • mahesh koli
  Mahesh Koli
  National Cloud Lead, Sogeti Sweden
  072-226 84 16
 • Viktor_Wallsten
  Viktor Wallsten
  National Partner Lead for Microsoft
  070-227 50 60

  Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.