Cloud Animate
LÖSNING
CLOUD

Cloud Animate

Optimera dina investeringar i molnet med våra Infrastructure Management-tjänster.

Dagens IT-landskap ökar trycket på företag och organisationers behov av att bli mer agila och att innovera snabbare. Därför fortsätter Cloud-lösningar att ligga högt upp på agendan. Men hur kan man säkerställa att optimera sina investeringar i molnet så att man får högsta möjliga nytta och ROI? Det är här vi kommer in. Vi kan förvalta, automatisera och orkestrera dina applikationer och processer i Cloud-miljöer. Här använder vi ofta en DevOps-modell.

Samtidigt som vi hjälper dig att minimera dina kostnader och påverkan på verksamheten med Cloud och maximerar dina möjligheter till att snabbt skala upp och skala ner i dina miljöer utifrån nya behov och verksamhetsdrivna beslut, hjälper vi din verksamhet att bli mer agil. Er förmåga att släppa nya uppdateringar varje dag eller till och med varje timme, driver affärsnytta i snabbare takt än någonsin tidigare. 

 • Våra Infrastructure Management-tjänster är heltäckande och inkluderar monitorering och patchar för Infrastructure-as-a-service eller privata moln-modeller.
 • Vi är experter på att hantera dina molnbaserade applikationer, inklusive middleware och plattformar och hjälper er att maximera resultat utifrån era databaser.
 • Våra team hjälper dig att automatisera och orkestrera ditt virtuella nätverk, hanterar Service Management Scripting, applikationsinstallationer, med mera..
 • Du kan börja bygga lösningar i molnet, och dra fördel av IoT och analytics.

Stor erfarenhet och starka partnerskap

Våra team arbetar med många av världens största företag, exempelvis ett logistikföretag som migrerat närmare 100 applikationer till en publik molnmiljö baserad på Microssoft Azure. Här skapar vi nya miljöer och supportar befintliga Cloud-lösningar för kunden som beräknar att man på detta sätt sparar 30% av sina IT-kostnader.

Vi har starka globala partnerskap med några av de största leverantörerna av publika moln-plattformar, exempelvis AWS, Microsoft Azure och IBM SoftLayer.

Till molnet är den enda vägen uppåt. Hör av dig till oss så optimerar vi din hantering av dina Cloud-miljöer och -applikationer. 

KONTAKT
 • mahesh koli
  Mahesh Koli
  National Cloud Lead, Sogeti Sweden
  072-226 84 16
 • Viktor_Wallsten
  Viktor Wallsten
  National Partner Lead for Microsoft
  070-227 50 60

  Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.