Managed Services
LÖSNING
CYBER SECURITY

Security Operations Center (SOC)

Utveckla din verksamhet på ett säkert sätt med proaktiv övervakning av dina IT-system och -applikationer. Allt eftersom ni ökar användningen av SMACT-teknologier (Social, Mobile, Analytics, Cloud och Internet of Things), har ni kontroll över hur era säkerhetslösningar hanterar detta? Säkerhetsövervakning och säkerhetsanalyser hjälper dig och din verksamhet att upptäcka, analysera och reagera på hot. 

Så förhindrar du cyberattacker på din transformationsresa

Det digitala IT-landskapet är komplext. Att hantera en stor mängd leverantörer, komplicerad IT-arkitektur och olika hosting-lösningar har gjort det svårare att hålla koll på cyberhot på alla nivåer. Och dessa hot förändras ständigt. Även när ett system uppfattas som säkert inträffar bedrägerier och cyberattacker. Många av dessa kan inte hittas eller stoppas av traditionella, förebyggande säkerhetsmetoder. Frågan är om du har råd att dessa hot hindrar din verksamhets transformation och utveckling. Kan hackare helt oupptäckta promenera rätt in i dina mest känsliga data och system?

Övervaka och skydda din verksamhet dygnet runt

Konstant övervakning och analys av cyberrisker gör säkerhet till en möjliggörare snarare än ett problem för företag och organisationer. Våra övervaknings- och analystjänster hjälper dig att etablera den Cyber Security-kapacitet du behöver för att övervaka din verksamhet 24/7. Vi levererar våra tjänster från ett av våra Security Operations Center som antingen levererar tjänster in-house eller som en managed service, det vill säga att vi hanterar detta åt er. Med vår hjälp kan ni identifiera och förhindra cyberhot och ta bort dem från era system. Med varningar med tillhörande actions, identifiering av suspekt aktivitet och datorbrottsutredningar förser vi dig med en enda översikt av dina reella Cyber Security-risker.

En proaktiv ansats till Cyber Security

24/7 driver vi Security Operation Center (SOC) över hela världen. Vi stöttar också kunder när de vill skapa sina egna optimerade SOC:s. Våra center blir smartare för varje dag och delar kunskap kring hur du effektivt hanterar risker och hot. Deras förmåga förstärks av sandboxing- och analytics-teknologier som snabbar upp svarstider till sekunder. Detta minskar skador och dataförluster vid attacker. Vi är fast beslutna att behålla vår framkantsposition vad gäller Security-as-a-Service och har unik kapacitet att möta era säkerhetsbehov kring era affärskritiska system, inklusive industriella kontrollsystem, SCADA och inbyggda system.

Referensexempel

• Den franska rymdmyndigheten CNES
• Företag inom flygindustrin

todo todo