Sogeti Thinkubator
LÖSNING
DIGITAL CUSTOMER EXPERIENCE

Sogeti Thinkubator

Sogeti Thinkubator ger liv till nya digitala teknologier som AI, Blockchain och kognitiva tjänster, genom att snabbt bygga prototyper som levererar verkligt affärsvärde.

Artificial Intelligence (AI) har potential att påskynda både innovationsprocessen och time-to-market samt leverera banbrytande värde till verksamheten. Men forskningen visar att många organisationer försöker springa innan de lärt sig gå. Istället för att fokusera på enkla användarfall som snabbt visar på resultat fastnar man i AI landskapets komplexitet.

Sogeti Thinkubator använder ny teknik för att snabbt omvandla affärsmöjligheter till företagsprototyper. Det inkluderar chatbots, bildigenkänning, Microservices, Blockchain och AI. Sogeti Thinkubator startade med eventet "iMagination Made Real" i Madrid.

Med innovation menas att en innovativ idé har omsatts i praktiken. Därför är det viktigt att ni snabbt kan ta det ni innoverat till marknaden. Thinkubator-processen gör att detta händer. Sogeti Thinkubator har utformats som ett 4-stegsprogram, i en sex veckors innovativ process som ersätter det traditionella Proof-of-Concept med en Minimal Lovable Product (MLP) som är en fungerande affärsprototyp. Programmet, som utvecklats av SogetiLabs, en hub som samlar våra främsta experter globalt, innehåller teknikexperter, kombinerat med metoder, acceleratorer och IP (Intellectual Property). Via Sogeti Thinkubator nyttjar du också våra globala partnerskap med IBM och Microsoft.

#THiNKUBATOR2018 – Så innoverar du snabbare

De fyra Thinkubator-stegen är:

 1. Identify - Identifiera dina topp 3 affärsutmaningar som ny teknik kan lösa
 2. Interrogate - Gå igenom utmaningarna, välj och specificera den mest lönsamma lösningen och tillhörande teknik
 3. Investigate - Förbättra och validera din lösning på ett givet affärsproblem
 4. Iterate - Iterera fram en tjänst eller produkt med en DevOps- och Continous Development-ansats


Sogeti Thinkubator gör det möjligt för dig som kund att fokusera på företagets värde i ett visst sammanhang, undvika att slösa tid på att tekniken ska fungera, nyttja befintliga teknikplattformar och snabbt leverera en prototyp som är färdig att börja användas. 

Vill du veta mer?

För mer information om vårt Thinkubator-program och för att se hur du kan få ditt projekt till marknaden så snabbt som möjligt, fyll i formuläret nedan så kommer en av våra experter att kontakta dig:

todo todo
KONTAKT
 • Andreas Sjöström
  Andreas Sjöström
  CTO/Innovation Director
  +46 70 609 85 13
Rapport på tema innovationscenter