AM med affärsnytta
ERBJUDANDE
AM

Applikationsförvaltning med ökad affärsnytta

Vår tjänst "Applikationsförvaltning med ökad affärsnytta" ger dig tillgång till vår expertis inom webb, mobilitet och uppkopplade saker genom en strukturerad och kostnadseffektiv paketering.

Detta är en påbyggnad på våra traditionella förvaltningstjänster. Ett bra komplement för dig som vill jobba långsiktigt och strategiskt tillsammans med en förvaltningspartner. Vi har bra koll på digitala kanaler och kan hjälpa er att skapa och underhålla er digitala roadmap,analysera och förstå era kunders/besökares, beteendesätta relevanta mål och KPI:er för att mäta dessa. Allt för att maximera värdet av er webbplats.

Har du idag bra koll på vad besökarna gör på din webbplats? Levererar webbplatsen enligt dina förväntningar? Om inte, vilka åtgärder tar du? Baserat på vad?

Ökad affärsnytta är en konkret tjänst som tillför strategi, analys, uppföljning av mål och optimering till "klassiska" AM-tjänster såsom incidenthantering och användarstöd. Tjänsten bygger på användning av webbanalys för att mäta, utvärdera och optimera prestanda för din webbplats.

 • Kunskap – tillgång till vår expertis och vårt strukturkapital
 • Innovation – möjlighet att konsultera våra globala experter
 • Ordning och reda – kontroll över dina digitala lösningar
 • Ekonomi – förutsägbara förvaltningskostnader
 

todo todo
Kontakt
 • Andreas Eriksson Rangevik
  Andreas Eriksson Rangevik
  National Cloud Sales Executive
  070-311 86 22