Webbar

Webbar

Din externwebb och ditt intranät är oumbärliga verktyg för att nå ut till dina olika målgrupper och idag, mer än någonsin tidigare, behöver de vara tillgängliga oavsett device.

Externwebb – allt från ett nav till ett av många skyltfönster

Din webbplats är en viktig del i din digitala kommunikation. För vissa är webbplatsen navet medan den för andra är mer ett komplement till annan digital kommunikation som social medier och nyhetsbrev.  Oavsett vilket är användarvänlighet och tillgänglighet viktiga parametrar. Idag rekommenderar vi att man bygger med responsiv teknik vilket gör webbplasten användbar oavsett skärmstorlek och plattform. 

En webbplats bör idag ses om en dynamisk kommunikationskanal byggd från början för ständig uppdatering och utveckling. En webbplats blir aldrig klar. Den framgångsrika webbplatsen utvecklas, som samhället i stort, konstant i större och mindre iterationer.  Därför är det i utvecklingen viktigt att utgå från användarnas behov, din målsättning och ditt syfte med webbplatsen kopplat till varumärket och företagets utmaningar. 

Det allra vanligaste är att en webbplats byggs i ett webbpubliceringssystem - ett CMS (Content Management System). Vi har erfarenhet av de flesta CMS:er och är experter inom: EPiServer, SharePoint, Drupal och Umbraco.

 

Creating your Digital Enterprise
Get inspired
todo todo
KONTAKTPERSONER
  • Pontus Renmark
    Pontus Renmark
    National Digital Customer Experience Lead/Partner Lead Episerver
    073-373 33 20
Beautiful delivery på 5 min