molnet
LÖSNING
CLOUD

Cloud

Självklart är molnet en del av ditt företags digitala transformation. Oavsett om vill bli snabbare, säkrare, mer flexibel eller förändra ditt bolags affär helt genom att utnyttja molnets fulla kapacitet så kan vi hjälpa dig. Med vårt Cloud-erbjudande OneDeliver får du en one-stop-shop som tar dig hela vägen mot ditt mål.

Låt oss lista några av de vanligaste Cloud-utmaningarna vi stöter på. 

Känner du igen dig? Klicka in och hitta lösningen, det vill säga vägen framåt utan att ens behöva skrolla vidare. 

Vår tjänsteportfölj - OneDeliver

OneDeliver är vårt globala erbjudande inom Cloud. Det är en sann one-stop-shop där vi finns med dig oavsett vilken cloud-tjänst du behöver. De tjänster vi erbjuder inom OneDeliver delar vi in i tre olika kategorier:


Advise
Med våra affärsstrategiska rådgivare kan vi hjälpa dig att utveckla just din Cloud-strategi. En strategi som stöttar ditt företags övergripande affärsstrategi. Vi hjälper dig hitta vägen till ökad effektivitet, snabbhet och flexibilitet samtidigt som vi sänker dina totala kostnader för dina IT-miljöer.

Align
När din Cloud-strategi är definierad börjar transformationen. Vi hjälper dig att migrera allt från enstaka applikationer till kompletta datacenter. Med våra verktyg och ramverk genomför vi migreringar med en väl beprövad approach där vi kategoriserar applikationer mellan retire, re-host, re-mediate eller re-write till native cloud. Syftet med denna kategorisering är att maximera dina långsiktiga investeringar.

Animate
Efter migrering startar det löpande arbetet med att maximera nyttan, optimera miljöer, sänka kostnader och på så sätt accelerera din affär. Med våra Animate-tjänster kan vi med hög kvalitet upprätthålla och vidareutveckla både din infrastruktur och dina applikationer i molnet.

 

Cloud Center of Excellence

Vårt Cloud Center of Excellence (CoE) sträcker sig tvärs över Advice-, Align-, Animate-faserna på din Cloud-resa. Vårt Cloud CoE hjälper dig att sätta upp en organisation för att;

 • Främja bästa praxis och standardprocesser som möjliggör repeterbar framgång.
 • Ge nödvändig expertis för att lösa specifika problem som är relaterade till utveckling och implementering
 • Gör era team självförsörjande i kunskap och expertis
 • Skapar en kontaktpunkt i företaget för att se fram emot nya disruptiva teknologier och utmaningar utöver det aktuella projektets omedelbara inriktning

Vårt CoE täcker alla dina Cloud-behov. Läs mer här!

Våra 4 topptjänster
Relaterat innehåll
KONTAKTPERSONER
 • mahesh koli
  Mahesh Koli
  National Cloud Lead, Sogeti Sweden
  072-226 84 16
 • Viktor_Wallsten
  Viktor Wallsten
  National Partner Lead for Microsoft & Amazon
  070-227 50 60
Our Top Expertise

Cloud Native Comes of Age in Banking
Sogeti tar Enexis Group till molnet
Ladda ner vår PoV
Kundseminarier - vårt smörgåsbord