Cloud Advise
LÖSNING
CLOUD

Cloud Advise

Förenkla din resa in i molnet med våra rådgivande tjänster och erfarna experter.

Inom dagens IT-sektor pågår en massiv transformation som drivs av Cloud-teknologi. Cloud medför skalbarhet, snabb anpassning till förändringar och kostnadsbesparingar som har en enorm inverkan på sättet som företag drivs och levererar produkter och tjänster till sina kunder.

Med alla fördelar som Cloud innebär är det ingen överraskning att företag och organisationer är intresserade av att förflytta sig in i molnet. Men många är osäkra på hur man inför cloud-lösningar i verksamheten för att maximera potentialen.

Det är här vi kommer in. Beväpnade med våra rådgivande tjänster, tar våra team fram skräddarsydda roadmaps för att ni ska lyckas med att nyttja Cloud-teknologi som är rätt för er verksamhet. Vi kan hjälpa er att förstå hela spektrat av möjligheter kring molnet. 

 • Vi ser över er nuvarande infrastruktur, era applikationer och behov för att identifiera möjliga hinder för er flytt in i molnet.
 • Våra team hjälper er att ta fram en tydlig strategi för att framgångsrikt implementera Cloud-teknologi, och tydliggör en ansats kring relevanta plattformar, verktyg och hur migreringen går till på bästa sätt
 • Våra experter designar Cloud-miljöer; privata, publika och hybrider, med fokus på era affärsdrivna mål.

Starka partnerskap och många experter

Vi har starka globala partnerskap med några av de största leverantörerna av publika moln-plattformar, exempelvis AWS, Microsoft Azure och IBM SoftLayer, och kan därför förse dig med certifierade Cloud-arkitekter.

Har din IT-avdelning svårt att hinna med krav och önskemål från verksamhetssidan? Håller din IT-budget på att minska? Vill du transformera dina datacenter genom att anlita en Cloud-leverantör men vet du inte hur ni ska integrera dem med era nuvarande miljöer? Då kan vi hjälpa till. Våra team förstår komplexa miljöer och är experter på Cloud. Vi har hjälpt många av världens största företag att designa deras Cloud-infrastruktur. Vi kan därför göra samma sak för dig.

Till molnet är den enda vägen uppåt. Hör av dig till oss så optimerar vi din Cloud-resa, på ett konkret, pragmatiskt och resultatorienterat sätt. 

todo todo
KONTAKT
 • mahesh koli
  Mahesh Koli
  National Cloud Lead, Sogeti Sweden
  072-226 84 16
 • Viktor_Wallsten
  Viktor Wallsten
  National Partner Lead for Microsoft & Amazon
  070-227 50 60