cloud_mass_migration
LÖSNING
CLOUD

Cloud Mass Migration

Beslutet att flytta till molnet kan vara enkelt för många organisationer men att välja hur man bäst hanterar migreringen kan upplevas som en utmaning. Att lyckas med att migrera dina applikationer till molnet kräver en genomtänkt strategi, detaljerad planering och teknisk expertis för själva flytten. Migreringen måste ha järnkoll på hur den nya arkitekturen och migreringsmönster kommer att påverka funktionalitet, prestanda, tillgänglighet och säkerhet kring dina applikationer.

Optimera kostnader, snabbhet och kvalitet med vår "Cloud Factory"

Vår industrialiserade och robusta metodologu för migrering till molnet skapar snabb värde. Vi säkerställer att Cloud-arkitekturen och migreringsmönster är anpassade till dina cloud-ambitioner medan industrialiserade metoder, verktyg och automation säkerställer hög kvalitet och kostnadseffektiv migrering. 

Vårt omfattande massmigreringserbjudande innehåller: 

 • Migreringsplanering; detaljerade applikationsanalyser för att skapa de mest effektiva migreringsmönstren
 • Re-host av applikationer genom vår "Rehost Factory"
 • Detaljerad genomlysning och analyser för Refactor-applikationer 
 • Kod- och arkitekturanalyser för applikations-remediation & platforming 
 • Efterbehandling av applikationer, integration och testning  
 • Hantering av workloads kring transition till molnet
 • Eftermigreringssupport och kontinuerliga förbättringar

Om du inte har en Cloud-strategi på plats eller en tydlig roadmap för hur ni ska ta er in i molnet är vår Cloud Kickstart ett enkelt sätt att starta på, vilket passar er som är i början på er Cloud-resa. Har ni kommit längre och vill sätta igång med en pilot-migrering och göra om eller skapa ny design för er arkitektur passar vår Cloud Native-ansats bättre. Behöver ni istället stöd för att hantera era redan framtagna Cloud-baserade applikationer innehåller vår tjänsteportfölj även Cloud Managed Services. 

Vi har gjort det förut   

Att välja oss som din Cloud-partner gör att du kan känna dig lugn. Vi har stor erfarenhet av allt från mindre till enorma Cloud-migreringar. Exempelvis har vi hanterat över 200 applikationer för ett företag inom finanssektorn och migrerat över 50 workflow-baserade applikationer till molnet där, utifrån kundens uppsatta Cloud-mål. Migreringen har signifikant konsoliderat och standardiserat kundens IT-miljö och den beräknas resultera i omfattande besparingar på $12M de närmaste tre åren. 

För ett av världens erkänt mest innovativa företag har vi migrerat 300 applikationer till molnet. Resultatet? Besparingar på $20M per år och man kan dessutom sätta upp ny infrastruktur på minuter i stället för som tidigare behöva vänta i månader.  

I bilden nedan ser du att vi kan täcka hela din migreringsprocess, från ax till limpa. Hör av dig så berättar vi gärna mer!

todo todo
KONTAKTPERSON
 • mahesh koli
  Mahesh Koli
  National Cloud Lead, Sogeti Sweden
  +91 993 074 08 23