Affarssystem

Affärssystem

Vi på Sogeti är experter på affärssystem och fokuserar specifikt på att erbjuda lösningar knutna till Microsoft Dynamics Ax. Kombinationen Microsoft, Dynamics AX och Sogeti är en helhetslösning för företag med behov av kontinuerlig och snabb anpassning till förändringar i omvärlden.

Dynamics AX är ett affärssystem utformat för företag som kräver ett modernt Windowsbaserat systemstöd för resurshantering och som vill förenkla och harmonisera sina processer för att stärka företagets förmåga att reagera snabbt på omvärldens ständiga förändringar.

Dynamics AX är utvecklat för att passa företag som är lokaliserade på flera platser, men som vill ha en standardiserad och flexibel lösning över hela koncernen. Dessutom är Dynamics AX en internationell lösning, med integrerat stöd för ett stort antal språk och valutor. Det är även en modern och plattformsoberoende lösning, fullt utvecklad för att enkelt stödja webbaserad användning och kan enkelt skräddarsys för ditt företags behov. Modulerna finns där från början, men du betalar bara för de du använder och har nytta av.

Vi kan Dynamics AX-plattformen utan och innan. När du valt Dynamics AX har vi tagit fram ett "Sogeti Basepack", ett grundpaket som gör att ditt Dynamics AX-projekt får en flygande start. Paketet innehåller komponenter som normalt kan kräva tusentals timmars konfiguration och utveckling.  Vårt basepack reducerar inte bara kostnader i projektet utan innebär även att projekttiden ofta kan reduceras med upp till flera månader. Vi är också experter på att förvalta ditt system.

Vårt erbjudande

Vårt tjänsteutbud kring Dynamics AX är heltäckande. Vi erbjuder tjänster kring:

 • Verksamhetsutveckling
 • Installation
 • Anpassning
 • Integration
 • Utbildning
 • Support
 • Vidareutveckling
 • Förvaltning
 • Drift

Specialanpassningar

Några av de Dynamics Ax-lösningar vi tagit fram är speciellt anpassade för olika behov:

Dynamics AX – basepack
Dynamics AX – anpassat för företag inom processtillverkning

Dynamics AX – för entreprenad- och installationsbranschen
Dynamics AX – mobil lagerapplikation
Dynamics AX i molnet

Varför välja oss?

Partnerskapet kring Dynamics AX mellan Microsoft Dynamics och Sogeti är starkt och vi har högsta partnerstatus inom Microsoft Dynamics. Vi har tagit fram branschlösningar som kan vara till nytta för dig som kund. Vårt nationella Dynamics-center finns i Jönköping. Med vårt Sogeti Basepack är du dessutom snabbt på banan och sparar både tid och pengar. Med vår förvaltningstjänst får du råd och stöd i det dagliga och framåt. Vi är som enda svenska leverantör medlemmar i det internationella nätverket AxPact.

Vi har många referenser på området. Vi fokuserar på kundnöjdhet och mäter ständigt dina förväntningar inför våra uppdrag och hur du vid slutför uppdrag tycker att vi nått upp till dem. Genom att regelbundet mäta kundnöjdheten i våra uppdrag säkrar vi att du blir nöjd med samarbetet med Sogeti.

KONTAKTPERSON
 • Ingemar Freidlitz
  Ingemar Freidlitz
  Nationell Dynamics-ansvarig
  072-546 50 81