LÖSNING
QUALITY ENGINEERING & TESTING

Customer Experience Validation

Vi skapar högsta möjliga kundnöjdhet genom att ta hänsyn till alla aspekter gällande användarupplevelsen, oavsett plattform.

Dagens snabba digitala utveckling medför att allt fler teknologi-nyheter lanseras, alla med syfte att hjälpa organisationer med sina digitala transformationer, men det är viktigt att ha i åtanke att dessa nya tekniker även medför nya potentiella risker.  

I jakten på att ständigt stärka sin konkurrenskraft implementerar många organisationer nya system och/eller tekniker som man tror ska gynna sina slutanvändare, men det är ett högt spel då en misslyckad IT-implementation kan påverka kundupplevelsen och företagets image negativt. 

Det är just därför som vår Customer Experience Validation-portfolio har designats för att skapa agila och snabba valideringar för ändamålsenliga lösningar. Vårt erbjudande innehåller test av kundresan, business performance assurance, syftesavstämningar, Omni-channel-tester, m.m. Men viktigast av allt: Vi bemöter dina behov av snabb och tillförlitlig kvalitetsvalidering.  

Varför välja Sogeti 

Vi tar tillvara på kraften i vårt thought leadership och styrkan i vår kvalitetssäkring och kombinerar detta med en unik lösning för mobil, front office, multi-channel och smarta produkter. Dessa backas upp av: 

Insikter och senaste nytt från våra experter

 

KONTAKT
  • Magnus Loveman
    Magnus Loveman
    Quality Engineering & Testing Lead, Sverige
    070-207 33 60

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.