Sogeti Testing Academy
OM OSS
QUALITY ENGINEERING & TESTING

Sogeti Testing Academy

Vår testakademi förser våra professionella testare runt om i världen med senaste nytt inom test så att våra kunder får bästa möjliga stöd på testsidan. Alltid.

Som världsledande inom affärsdriven kvalitetssäkring och mjukvarutestning ser vi oss alltid om efter sätt att stärka vårt team av fler än 12 000 testexperter genom att förse dem med ett konstant utbud av utbildning och träning, baserat på vår expertis och våra visioner inom test.

Med testare i länder från Indien i öster, genom Europa, till USA i väster är det viktigt för oss att kunna erbjuda utbildningsmöjligheter till så många anställda som möjligt, samtidigt, utan att detta stör vårt arbete hos våra kunder. Vår lösning är Sogeti Testing Academy, framtagen speciellt för vår internationella test-community, inom vilken vi förser våra anställda med utbildning online. Detta möjliggör för alla våra testare att delta virtuellt, var de än befinner sig, genom att logga in hemifrån, från kontoret, från kunden eller på favoritcaféet nere på gatan.

Vår Sogeti Testing Academy attraherar testexperter från hela världen till vårt företag, samtidigt som den konstant växer vår kunskapsbank och vår expertis inom test och kvalitetssäkring. Det tänker vi också är värdefullt för dig som kund.

KONTAKTPERSON
  • Magnus Loveman
    Magnus Loveman
    National Quality Engineering & Testing Lead/Partner Lead MicroFocus
    070-207 33 60

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Skriv ut E-post