Agil test
LÖSNING
DIGITAL ASSURANCE & TESTING

Agil test

Planerar ditt företag eller organisation att gå från den traditionella livscykeln för mjukvarutestning till en mer agil ansats? När du behöver råd och stöd har vi många experter inom agil test som kan hjälpa dig framåt eller effektivisera sättet på hur ni jobbar agilt idag.

World Quality Report, en årligt återkommande global undersöking gjord av Sogeti, Capgemini och HPE visar att många företag redan har antingen infört agila metoder eller så planerar man att göra det inom den närmaste framtiden. Vi på Sogeti kan erbjuda ett flertal agila tjänster och har jobbat med en stor variation av verksamheter när de påbörjat sin agila resa.

Våra tjänster

Agil konsulting och utbildning
We erbjuder ett stort utbud av utbildningar och workshops inklusive utvärderingar av expertis. Våra erfarna konsulter arbetar tillsammans med er för att förstå era behov och förse er med detaljerad information om er mognad inom agilt. Vi lyfter fram områden som behöver förstärkas och ger er en tydlig strategi för hur ni kan komma framåt snabbt.

Agil mjukvaruutveckling
Vi erbjuder ett stort utbud av utvecklingtjänster som kan levereras på plats hos er eller via något av våra många kontor runt om i världen.

Agil test
Vi erbjuder ett dedicerat team av experter inom test och kvalitetssäkring som har erfarenhet från agila projekt och som kan dela med sig av experits inom:

 • Strategier för agil test
 • Metoder för agil test
 • Exploratory Testing
 • Icke-funktionell test (prestandatest, laddningstest, etc.)
 • Testautomation

Läs vår blogg om test
Starka allianser
todo todo
KONTAKT
 • Magnus Loveman
  Magnus Loveman
  National Digital Assurance & Testing Lead/Partner Lead MicroFocus
  070-207 33 60

  Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.