Mimmi Egnell
OM OSS
JOBB

"Jag skapar en grym arbetsplats idag!"

För Mimmi, teamchef i Norrköping, är engagemang och lyhördhet viktiga egenskaper som ledare. Här berättar hon mer om sig och varför hon skulle kunna vara en elefant.

Vilka 3 ord beskriver dig bäst som person?  
Driven, lyhörd och problemlösare.

Berätta lite om din bakgrund!
Jag är civilingenjör i grunden med inriktningen design och produktframtagning. Jag var under studietiden med i ett projekt där vi undersökte gruppdynamik i globala utvecklingsteam och där fördjupades mitt intresse för ledarskap i IT-branschen. Jag har under de senaste åren haft blandade roller inom IT men med ett gemensamt fokus, att skapa bästa möjliga förutsättningar för att utveckla värdefulla lösningar.

Hur skulle du beskriva ditt ledarskap med tre ord?
Engagerat, lyhört och närvarande.

Varför har du valt ledarrollen?
Jag har alltid drivits av att utveckla, förbättra och påverka vilket gjort att jag naturligt tagit på mig ledarrollen. Jag brinner för att skapa relationer och arbeta för att alla ska må bra, trivas och ha det bästa förutsättningarna för att lyckas. Därför tycker jag ledarrollen passar mig perfekt!

Vad är viktigt för dig i relationen mellan ledare och medarbetare?
För mig är det viktigast att jag och mina medarbetare har en trygg och öppen relation med högt förtroende åt båda håll.

Varför jobbar du på Sogeti?
På Sogeti får man det bästa av två världar, en familjär känsla lokalt och oändliga möjligheter globalt. Genom att tillhöra ett stort globalt bolag har vi tillgång till oerhört mycket kunskap genom våra utbildningsplattformar och många experter ute i världen. Det i kombination med fokus på individuell målsättning och uppföljning gör att det ständigt finns chans att utvecklas!  Lokalt har vi en väldigt familjär känsla där det alltid finns någon att fråga om hjälp eller ta en fika med. Vi gör mycket roliga aktiviteter tillsammans som kan vara allt från att kasta dart på rasten till att gå på AW eller åka på vinterresa. 

Hur är en typisk sogetiare?
En typisk sogetiare är driven, vill ständigt utvecklas och delar gärna med sig av sin kunskap.

Slutligen, om du var ett djur vilket djur skulle du vara och varför? 😊Vilken svår fråga! Kanske en elefant då jag tycker deras egenskaper symboliserar bra ledarskap. De är empatiska, kommunikativa och visar stor omsorg och lyhördhet för varandra 😊

 

KONTAKT
  • Mimmi Egnell
    Mimmi Egnell
    Teamchef, Norrköping/Nyköping/Linköping
    073-026 71 88

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Nyfiken på våra förmåner?