Biografi

Sergio de Brito, vd Sogeti Sverige AB, har arbetat med teknologi och IT i över 30 år.

Sergio de Brito är född och uppvuxen i Brasilien. Han påbörjade sin karriär med en Master of Science i Mechanical Engineering vid Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm. Som utvecklare tog han sina första steg i branschen, först på Vattenfall AB och sedan inom Svenska M-Gruppen AB. Redan 1987
anställdes han inom Capgemini-koncernen. Fram till 1998 provade han på olika roller som konsult och därefter gick han över till säljsidan, först som Account Manager, sedan som Sales Manager för en av företagets regioner. 1999 blev han utsedd till direktör och ledningsgruppsmedlem för Sandvik i
Brasilien.

Samma år (2002), gick han tillbaka in i Capgemini-koncernen, och var med i samband med uppstarten av dotterbolaget Sogeti Sverige AB, där han de nästkommande fyra åren arbetade som kundansvarig gentemot ett flertal nyckelkunder. Mellan 2006 och 2014 var Sergio de Brito regionchef för tre kontor i Sverige, vilket 2014 utökandes till en divisionschefsroll med ansvar för Sogeti Sveriges Division Norr, med nio kontor från Karlstad i söder till Luleå i norr, med närmare 550 medarbetare.

Från och med 1 april 2016 är Sergio de Brito vd för Sogeti Sverige AB med 1200 medarbetare på 21 orter runt om i landet.

Mer om Sergio de Brito på LinkedIn.

Foton

Ladda ner högupplösta foton på vd Sergio de Brito:

Foto 1 Sergio de Brito
Foto 2 Sergio de Brito

KONTAKT
  • Sergio de Brito
    Sergio de Brito
    Vd, Sogeti Sverige
    08-53 68 20 00

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Sogeti på topplistan igen