sogetiare
OM OSS
DNA

Vilka är vi?

Vi levererar högkvalitativa konsulttjänster inom IT och Engineering. I vår heltäckande tjänsteportfölj ryms IT-styrningstjänster, IT-specialisttjänster, utvecklings- och integrationsprojekt, test- och kvalitetssäkring, Cyber Security, Cloud, systemförvaltning, samt Rightshore-tjänster. Men nog om vad vi kan. Vad behöver du hjälp med?

Sogeti samlar mer än 20 000 yrkesverksamma i 13 länder. 1150 stycken av dessa finns i Sverige utspridda på våra 21 kontor. För oss är det viktigt att finnas nära dig både i arbetsprocessen och geografiskt.

Organisationen är enkel, flexibel och drivs av ett tydligt entreprenörskap, vi kan därför reagera mycket snabbt på både era önskemål och förändringar på marknaden. Vi arbetar decentraliserat och entreprenörsdrivet. Men ser till att dela kunskap och nyttja all tillgänglig kompetens både nationellt och globalt. 

Vi har också grundat SogetiLabs, där samla våra främsta experter med uppgift att driva utvecklingen och förflytta synen på IT (informationsteknik) till BT (Business Technology).

 

 

En del av Capgemini-gruppen

Sogeti är ett helägt dotterbolag till Capgemini SE, noterat på Parisbörsen.

Capgemini är en av världens största leverantörer av konsult-, teknik-, outsourcingtjänster och lokala professionella tjänster. Med kontor i över 40 länder med över 210 000 anställda hjälper Capgemini Group sina kunder med lösningar för att förbättra sina resultat och möjliggör konkurrenskraftig positionering. 

www.capgemini.com

 

Alla våra Kickstart-erbjudanden
todo todo
Kontakt
 • Sergio de Brito
  Sergio de Brito
  Vd Sogeti Sverige AB
  08-53 68 20 78
 • Thobias Dencker
  Thobias Dencker
  Sales Director, Sverige
  072-734 43 30
Meet our new brand