karriarforetag_2019
PRESSMEDDELANDE
JOBB

Sogeti utsett till Karriärföretag 2019

Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare som bedriver det bästa och mest kvalitativa Employer Branding-arbetet i Sverige. Karriärföretag-emblemet är ett signum och en svensk kvalitetsstämpel för ett professionellt utfört arbete. Sogeti återfinns även i år på listan över Sveriges topp 100 Karriärföretag.

Stockholm, 15 november, 2018 – Karriärföretagen är en årlig utmärkelse som delas ut till 100 arbetsgivare i Sverige. Det är en svensk kvalitetsstämpel för de arbetsgivare som har högst kvalitet i sitt employer branding-arbete och som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och Young professionals. Juryns motivering till att Sogeti Sverige AB, verksamt på 21 orter* runt om i landet, har utsetts till Karriärföretag 2019 lyder:

”Med ett brinnande engagemang för nya lösningar och sina professionella medarbetare arbetar Sogeti attraktivt med Employer Branding. Genom att ge sina medarbetare möjligheten att inspireras och utvecklas utses härmed Sogeti till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.”

– Det här är fjärde året i rad som vi finns med på ”Karriärföretagen”-rankingen, vilket vi är jättestolta över! Nyligen listades vi också åter igen av Universum till en av ”Sveriges Bästa Arbetsgivare. Att år efter år finnas på dessa viktiga topplistor är ett kvitto på att våra ansträngningar bär frukt. Det är också ett stöd i vår rekryteringsansats för 2019 som kommer att vara högre än någonsin tidigare, eftersom marknaden är het och våra duktiga konsulters insatser ger mersmak hos våra kunder. Vi ser fram emot många nya ansökningar från dem som vill jobba med spännande lösningar i teknikens absoluta framkant på ett företag som är en erkänt välrenommerad arbetsgivare, säger Karin Patring, HR-direktör på Sogeti Sverige.

Så tas topplistan fram

Samtliga företag och organisationer är med i urvalet kring Karriärföretagen 2019. Cirka 1000 företag, statliga verk, myndigheter och kommuner har valts ut baserat på grundkriterierna (minst 250 anställda och/eller 250 miljoner i omsättning, personalchef finns i organisationen, rekryterande organisationer) och dessa har möjlighet att utses till ett Karriärföretag 2019 efter att först en expertpanel bestående av specialister inom HR, Webb, Karriärrådgivning, Social Media & Marknadsföring granskat och betygsatt samtliga företag. De 200 arbetsgivare som erhåller högst poäng går vidare till nästa steg. En jury beslutar sedan vilka 100 arbetsgivare som blir Karriärföretag.

Patrik Wigton, styrelseordförande på Karriärföretagen kommenterar:

– Företag och organisationers insikt i hur viktigt arbetet kring deras varumärkes attraktivitet bara ökar och ökar. Det känns kul att fler förstår värdet av att arbeta med sitt employer brand-arbete – det är ju så man når talangerna.

Listan över samtliga Karriärföretag 2019 finns på: https://karriarforetagen.se/
Läs mer om hur det är att arbeta på Sogeti: www.sogeti.se/sogetilivet
Läs mer om lediga jobb på Sogeti: www.sogeti.se/jobb


Om Sogeti
Sogeti levererar högkvalitativa konsulttjänster inom IT och Engineering. I vår heltäckande tjänsteportfölj ryms IT-styrningstjänster, IT-specialisttjänster, utvecklings- och integrationsprojekt, test- och kvalitetssäkring, Cyber Security, Cloud, systemförvaltning, samt Rightshore-tjänster. Sogeti har cirka 27 000 medarbetare i 13 länder. Av dessa arbetar cirka 1 150 konsulter vid företagets 21 svenska kontor. 

KONTAKT
  • Therese Sinter - Nordisk, SVE
    Therese Sinter
    Kommunikations- och marknadsdirektör, Sogeti Norden
    +46 70 361 46 21

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.