Kristo_Vusir
PRESSMEDDELANDE
JOBB

Kristo Vusir ska ta Sogeti i Norrköping till nya höjder

Kristo Vusir är ny chef för IT-konsultföretaget Sogetis verksamhet i Norrköping. Han har nu inlett en expansion som ska fördubbla den befintliga arbetsstyrkan. 

Norrköping, 150612 – Kristo Vusir (45 år), ny ortschef på Sogeti i Norrköping har mer än 20 års erfarenhet från IT–branschen. Han kommer närmast från Microsoft där han arbetat i många olika roller såsom utvecklare, verksamhetsarkitekt och de senaste åren som konsultchef och leveransansvarig. Att jobba med IT anser han vara en förmån då han har IT, utveckling och datorer som hobby. Passion för teknik, kundnöjdhet och leveranskvalitet är andra viktiga nyckelord för Kristo.

– Norrköping och regionen runt omkring oss genomsyras av en framåtlutad och optimistisk anda. Det märks tydligt i de samtal vi har både med våra befintliga och framtida kunder. Vi har en relevant tjänsteportfolio och kompetensbas lokalt som kompletteras med 1150 medarbetare nationellt och 20 000 personer globalt. Det gör att vi kan möta upp på de förväntningar våra kunder har på en mogen leverantör och samarbetspartner av IT-konsulttjänster, både för den offentliga sektorn och det privata näringslivet, menar Kristo Vusir.

Och han tydliga tillväxtplaner som innebär att han söker nya duktiga medarbetare till Norrköpingskontoret, där man är särskilt duktiga på digitala kanaler, mjukvarutestning och att leda kundernas projekt.

– För att möta upp på våra kunders behov av IT-experter tänker jag i närtid rekrytera åtminstone 20 nya medarbetare. Jag vill utöka vårt team med duktiga utvecklare inom vårt expertisområde digitala kanaler och även inom test och projektledning. Så jag ser fram emot att träffa både erfarna och juniora utvecklare, testare eller projektledare som vill vara med på Sogetis roliga resa mot framtiden i Norrköping och regionen, säger Kristo Vusir. Sogetis moderna kontor i Norrköping är centralt placerat i vackra Knäppingsborg, och har adressen Skolgatan 1.

Ett högupplöst foto på Kristo Vusir finns att hämta här.

På Sogetis webbplats delar medarbetare, bland annat Ann Söderbäck på Sogeti i Norrköping, med sig av sin bakgrund, karriär och om varför man arbetar på Sogeti: www.sogeti.se/sogetilivet

 

Om Sogeti

Sogeti levererar högkvalitativa IT-konsulttjänster på den lokala marknaden. I vår heltäckande tjänsteportfölj ryms IT-styrningstjänster, IT-specialist-tjänster, utvecklings- och integrationsprojekt, testning, systemförvaltning samt Rightshore-tjänster. Sogeti har cirka 20 000 medarbetare i 15 länder. Av dessa arbetar cirka 1 150 konsulter vid företagets 21 svenska kontor. 

KONTAKT
  • Kristo Vusir
    Kristo Vusir
    Verksamhetsansvarig Norrköping
    072-249 75 65