sharepointjobb
JOBB
O365/SHAREPOINT

Jobba med SharePoint och Office 365

Vi älskar SharePoint och Office 365! Sogeti är en världsledande helhetsleverantör av SharePoint- och Office 365-lösningar. Våra kunder vänder sig till oss när de behöver en långsiktig tjänstepartner, och när de söker expertkunskap som kan leda dem framåt. I eran av den digitala arbetsplatsen finns förstås SharePoint och Office 365 mitt i smeten, inte minst i vår paketering Sogeti Smart Workspace, och vi satsar starkt för att möta våra kunders behov. Ta klivet uppåt på din karriär och ta plats på Sogeti.

Vi har SharePoint och Office 365-kompetens över hela landet och idag arbetar cirka 300 sogetiare inom detta område i Sverige. Globalt finns förstås många fler experter att lära av och samarbeta med.

Vi är sedan många år global partner till Microsoft. Det ger oss möjlighet att ta del av de senaste nyheterna, unika utbildningar, och ny funktionalitet.

Vi har spännande och utmanande uppdrag inom olika branscher med företag som är villiga att satsa och vara en del av den digitala förändringsresan. Hos oss får våra anställda utvecklas och arbeta med senaste tekniken.

Som konsult med inriktningen SharePoint och/eller Office 365 använder du Sogetis och hela Capgeminigruppens strukturkapital genom våra globala och nationella nätverk. Vårt kompetensområde inom SharePoint/Office 365 tillåter dig att växa och ta plats, ta del av spännande dragningar från Microsoft och våra egna experter worldwide. 

Aktuella jobbannonser

 

Möt några av våra experter

Anders_Waller_150x117.jpgAnders Waller
Lösningsarkitekt inom SharePoint & Office 365, P-Seller Microsoft, Karlstad

"Jag gillar att hålla på med den senaste tekniken. Det kan jag göra här."
Mer om Anders

Joakim Cooper
Senior SharePoint-konsult

"Möjligheterna är nästintill oändliga"
Mer om Joakim

Fredrik Thorild
SharePoint och Office 365 Solution Architect

"Blir det en stund över krossar jag mina kolleger i Mario Kart"
Mer om Fredrik

 

Mer på tema Digital Customer Experience
KONTAKT
  • Nathalie Kalmér
    Nathalie Kalmér
    Head of Talent Acquisition Sweden
    070-450 40 39
Missa inte podcastserien "Effekten"
12 snabba fakta om Sogeti
lifeatsogeti på Instagram

Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.