EVENT
QUALITY ENGINEERING & TESTING

Celebration Edition

Välkommen till Qualywood och test- och kvalitetsvärldens egna Oscars-mingel. Häng med Sveriges aktuella och kommande stjärnor, utmana dina Bäst i Test-skills, passa på att generörst dela med dig av dina bästa quality hacks och se trailers som öppnar dörrar till ny kunskap. Och vilka blir vinnare av TestExpo Awards 2024? På plats får du svaret. Vi ses!

På Sogeti lever och andas vi test och kvalitetssäkring sedan urminnes tider. I den digitala eran är test och kvalitetssäkring viktigare än någonsin, förstärkt av de enorma möjligheterna med GenAI. Nya applikationer och funktionalitet ska lanseras snabbare och agila arbetssätt kräver större fokus på Quality Engineering & Testing än någonsin tidigare. Med TestExpo, ett event som vi på Sogeti anordnat runt om i världen, vill vi sätta fokus på alla hjältar, som precis som vi älskar test i alla former, och skapa en mötesplats som är lustfylld, ger energi och boostar nätverkande. Eventet kan ta lite olika former från gång till gång och land till land. Allt för att undvika förutsägbarhet och slentrian.

Den 10 oktober är det dags för TestExpo Sweden 2024. Fokus denna gång är att hylla och fira. För vad ger mer lust och energi än det? Och att fira att vi i Sverige är minst sagt prominenta inom test- och kvalitetssäkring, med många stjärnor som förtjänar större synlighet, det är viktigt. Röda mattan är utrullad för dig.

 • Hur bäst i test är du? Vi passar under eventet på att lekfullt syna våra testskills.
 • Ditt bästa testhack? Ta chansen att dela med dig!
 • Vilken silver screen-skådis är du mest lik? Svaret får du på TestExpo.
 • Vilka testtrailers på teman som "Behind the scenes", "Close up", Special Effects" och "Blockbusters" väcker ditt intresse? Se hela "filmen" senare och interagera med experterna.
 • Vilka nya peers kommer du att lära känna under eventet? Dyk upp så får du se!

Under kvällen passar vi självklart också på att lyfta Sveriges testhjältar. Vi synliggör alla nominerade till TestExpo Awards och utser årets vinnare. Vem kommer att bli 2024 års Hero, Valuemaker, Superstar och Energizer? Om du inte redan gjort det, passa på att nominera testare, i en eller flera av de fyra kategorierna. Klicka här för att komma till nomineringen.

Tid: 10 oktober, kl. 17.30-19.30
Plats: Filmstaden Scandinavia, Mall of Scandinavia, plan 3, Solna

Vi har läskande drycker, snittar och popcorn till många teststjärnor,  men säkerställ att vi reserverar några till dig. Så anmäl dig idag för att säkra din plats till höstens TestExpo Sweden – Celebration Edition!

Varmt välkommen! 

Anmälan

Deltagande

Genom att skicka in detta formulär förstår och godkänner jag att mina uppgifter kommer att behandlas av Sogeti enligt beskrivningen i Privacy Notice.

 KONTAKTPERSONER
 • Daniel Lindström
  Daniel Lindström
  TestExpo-general, Sverige
  076-102 25 34
 • Magnus Loveman
  Magnus Loveman
  Quality Engineering & Testing Lead, Sverige
  070-207 33 60

  Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

TestExpo − Celebration Edition in English?