Jan Bidner och Mats Björk
BLOGGPOST
GAMIFICATION

"Vi ses väl på Gamification World Meetup Scandinavia den 9 maj?"

Lördagen den 9 maj äger den första skandinaviska nätverksträffen för Gamification World rum på KTH i Stockholm. Jan Bidner och Mats Björk deltar på bred front under Sogetis flagg både med sin uppskattade podcast Gamificationfredag och genom att hålla i en workshop. 

Intresset har varit stort bland entusiaster, yrkesmänniskor och företag som är verksamma inom Gamification. Jan Bidners och Mats Björks workshop handlar om utmaningen att spelifiera försäkringar för unga människor. Workshopen hålls i samarbete med Swedbank Insurance. Där får workshopdeltagarna försöka sig på att spelifiera beteendeförändringar och engagera sig i det spännande ämnet.

Jan kommer även att hålla en presentation kring spelifiering i skolan och då bland annat visa på exempel från Sogetis arbete med plattformen Course som tagits fram i samarbete med Ådalsskolan i Kramfors. Mats kommer att prata om hur man kan driva lojalitet med Gamification – och varför det är så viktigt att känna sina användare.

Är du intresserad av och/eller verksam inom ämnet bör du definitivt kolla upp tillställningen som kommer att bli ett återkommande event i de skandinaviska länderna!

Ses där eller hörs i podden // Jan och Mats

Läs mer om Gamification World i Stockholm den 9 maj.

Läs mer om programmet i Mats Björks blogg! 

Kontakt
  • Jan Bidner
    Jan Bidner
    Gamification-expert och projektledare
    072-214 99 13

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.