appar
EVENT
DIGITAL EXPERIENCES

Sogeti Inspiration Day, Göteborg

Låt oss på Sogeti lysa upp vardagen med att blicka framåt i en förtrollande miljö på Liseberg.

Vi kommer denna eftermiddag bjuda på inspirerande föredrag, god mat och trevligt umgänge på anrika Lisebergs Wärdshus. Som om det inte vore nog garanterar vi att du får skratta när Göteborgs roligaste man, den prisbelönta komikern Niklas Andersson gör oss sällskap.

Eftermiddagens inspirationsområde är Digitala Kanaler, där du får ta del av hur den moderna tekniken ger oss oändliga möjligheter att förändra och utveckla.

PlatsLisebergs Wärdshus, Göteborg

 

Agendan i korthet

MicroWorld - Talare: David Langlois CEO at MicroWorld.org
MicroWorld är en online-lösning, en intelligent webbplats som gör det möjligt för enskilda individer och företag att finansiera projekt av mikro-entreprenörer runt om i världen genom att låna ut pengar online. Tack vare online-teknologi kan micro-långivare hjälpa till i kampen mot fattigdom. David Langlois, grundare och VD för Microworld, berättar om tekniken, idéerna och engagemnanget bakom online-plattformen som till dags dato har finansierat mer än 2500 projekt i åtta länder.

Microsoft Dynamics AX - mobilt affärssystem på riktigt - Talare: Kristin Källner, Sogeti Sverige
Är du och din verksamhet ständigt på väg? På väg in i en utsiktsfull framtid? Få ett smakprov på hur ett modernt affärssystem effektiviserar din verksamhet och gör det enkelt att registrera, attestera, exekvera och analysera där du står. Tack vare online-teknologi kan du hålla både fart och kurs på väg in i framtiden!

Prylarnas internet - Talare: Dag Petersson, Sogeti Sverige
Fitness-armband som talar om hur du mår, krukväxter som säger till när de ska vattnas och uppkopplade elmätare. Internet of Things, eller prylarnas internet har börjat och kommer att fortsätta revolutionera våra liv ungefär som det vanliga Internet har gjort. År 2020 räknar man med att det finns 50 miljoner uppkopplade prylar! Vår expert Dag Petersson berättar om vad Internet of things är och den utveckling vi kan förvänta oss tack vare online-teknologi. Kanske är du nyfiken på att prova Google Glass?

Middag

Höstinspirerad Thanksgiving buffé

Stand Up – Att se humorn i vardagen

Niklas Andersson, IT-konsulten som sade upp sig och blev humorskapare. Det började som en utmaning, utvecklades till en hobby och blev till sist ett heltidsjobb. Niklas driver nu ”Ruby Stand Up” på Avenyn i Göteborg, hörs i radioprogrammet ”Mannheimer & Tengby i P4” och jobbar som manusförfattare till talk showen ”Robins” på SVT. Mitt i allt har han också hunnit med att sommarturnera med Johan Glans, Henrik Schyffert och Peter Wahlbeck mfl.

Utvärdering

Betygsätt passen mellan 1-5 (5 som högsta betyg)
KONTAKTPERSON
  • Lotta Helin
    Lotta Helin
    Verksamhetsansvarig & winIT-driver, Göteborg
    072-714 98 18